(SIDE2): Popprinsessen Rihanna var gjest i Ellen DeGeneres show tidligere denne uken. Blant samtaleemnen var Rihannas visitt hos talkshow for nøyaktig et år siden - og hva slags action underlivet hennes fikk den gang.

- Mitt personlige liv er for tiden ikke-eksisterende. Det er ikke bra, ikke i det lange løp. Ikke for meg, ikke for «henne» - sa Rihanna den gang, og pekte mot sitt eget skritt - og fikk svar fra Ellen og publikum i form av latterbrøl.

- Hurra
Ellen fortalte da de møttes igjen tirsdag at hun hadde hatt sitt beste show på ti år da Rihanna i november i fjor fortalte om «henne», og lurte på hvordan det sto til nå.

- Hun har det litt mer moro disse dagene. Hurra for henne! roper Rihanna og holder armen i været, til jubel fra publikum.

Hvorpå Ellen bøyer seg ned og sier til Rihannas underliv:

- Bra for deg, jeg er så glad på dine vegne.

(Videoklippet kan du se nederst i artikkelen)

Familieønske
Den barbadiske skjønnheten, som nylig prydet GQs cover, kun kledt i en kort skinnjakke, fortalte også at ryktene om at hun og eksen Chris Brown er sammen igjen, ikke stemmer.

Men familie, og en stor en, det ønsker hun seg. Og da helst i form av far, mor og (mange) barn.

- Jeg vil foretrekke å ha en fullstendig familie. Men jeg er temmelig sikker på at jeg kunne klart det på egen hånd også. Men det er ikke det jeg helst vil.

Turné
For tiden er Rihanna på en sju-dagers turné, kalt 777 tour. Hun skal, ved hjelp av en Boeing 777, gjeste sju forskjellige byer i løpet av sju dager. Første by ut var Mexico City onsdag kveld. Med på flyturen har hun med presse og utvalgte fans. I tillegg skal hun gjeste hovedstedene i Frankrike, Tyskland, Sverige, USA, Canada og Storbritannia. Ikke alle arenaene hvor de forskjellige konsertene skal holdes, er så langt avslørt.

- Jeg gleder meg så til denne turneen, vi skal gjøre dette flyet om til en turnébuss.

Mini-turneen er del av promoteringen for hennes forestående Diamond Tour, som også tar henne til Norge i sommer.

Da gjester hun Oslo og Bergen, henholdsvis Telenor Arena 25. juli og Koengen 26. juli.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

HTML EMBED