HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=9uVbNM6QGkYohgYW8XTJflJA2fhdvzqEM3tkfFzc5JPma61jbWw8vumdXMefhp4NhE6A5SX4KxYjtoUOXcZdkcARrgl-KoSS&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

(SIDE2): Britton Walker (8) har tidligere imponert med sin James Bond-kunnskap og i høst i fjor gjestet han showet til Ellen DeGeneres (58).

Denne uka var han tilbake hos den kjente programlederen og denne gangen forsøkte åtteåringen å sjarmere Ellen og publikum med noen «magiske triks».

Men dessverre kan det se ut som at Britton trenger å øve seg litt mer for å imponere som tryllekunstner, skriver GoodHouseKeeping.com.

Ellen DeGeneres klarer nemlig ikke å holde seg og bryter ut i latter, og 58-åringen klarer bare ikke å stoppe.

Den rutinerte programlederen ler så hun griner av den herlige guttungen som ikke ser ut til å bry seg noe nevneverdig om Ellens latterkrampe.

I stedet fortsetter han å vise frem sine «triks» og det er i alle fall liten tvil om at Britton vet hvordan man underholder sitt publikum!