(SIDE2): Sir Elton forteller til BBC Radio at kameraten klarer seg bra, skriver People.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Gir råd
– Jeg har hjulpet Eminem de siste 18 månedene, og han klarer seg utmerket, fortalte artisten på lufta. At de to er så gode venner virker kanskje underlig for noen, men støtten har vist seg å være uvurderlig.

– Da jeg ville bli rusfri ringte jeg Elton. Han er i samme bransje og kan relatere seg til livsstilen og hvor hektisk hverdagen blir, forteller Eminem til Guardian.

62-åringen har selv slitt med rusavhengighet, og har gode råd å gi.

– Jeg er der hvis folk ønsker min hjelp. Hvis folk ber om hjelp forteller du dem hva de gjør, men det er ingen vits å gi råd hvis folk ikke vil gjøre det, mener Elton selv.

De to superstjernene opptrådte sammen på Grammy-utdelingen i 2001, etter rykter om at Eminem var homofob.

– Visste ikke hva jeg tok
Rapstjernen innrømmet at han slet med avhengigheten i mai, og fortalte at han kunne svelge 20 forskjellige tabletter daglig på det verste.

– Tallene ble etter hvert så høye at jeg ikke viste hva jeg tok, fortalte han.

Det var først og fremst piller som Vicodin, Ambien og Valium han misbrukte.

37-åringen la seg inn for rehabilitering i 2005, men tok nesten overdose da han kom ut igjen. Han fikk da i seg piller han selv ikke visste hva var.

– Legen min sa det var som å sette fire dose heroin, fortalte han.

Kort tid etter skadet han kneet, men fikk ikke utskrevet smertestillende på grunn av misbruket. Han fikk likevel tak i Vicodin og avhengigheten spant ut av kontroll igjen.