(SIDE2): Den norske modellen Pernille Holmboe har sluttet som Gina Tricots toppmodell, og blitt erstattet av den noen år yngre Emanuela De Paula (20). Bli kjent med den brasilianske toppmodellen her!

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

- Sunn, glad og pigg
- Av flere ulike årsaker valgte vi sammen å ikke forlenge kontrakten. Pernille har jobbet fremgangsrikt i lang tid med oss, og nå tar vi et nytt steg fremover, sier presseansvarlig i Gina Tricot Sverige, Victor Appelqvist til Side2.

Det nye steget fremover ligger i den brasilianske toppmodellen Emanuela De Paula.

- Vi fikk opp øynene for Emanuela hos et modellagentur i New York. Deretter så vi henne i kampanjer for både Ralph Lauren og Victoria Secret, og likte godt hennes sunne, glade og pigge attitude, fortsetter han.

Mulatt og toppmodell
Emanuela ble født av en hvit brasiliansk mor og en afrikansk-brasiliansk far. Hun utpekte seg selv fort til å være både mulatt og svart. Allerede som niåring ble Emanuela interessert i modelljobbing. Hun signerte sin første modellkontrakt for Marilyn agency som 15-åring.

Senere har hun gått show og vært med i reklamekampanjer for blant annet Ralph Lauren, Bill Blass, Zac Posen, Alexandre Herchcovitch, Colcci, Diane von Furstenberg, Jennifer Lopez, Kenneth Cole, Lacoste, Lucy In The Sky, Rebecca Taylor, Salinas, Sweetface, Tommy Hilfiger, Yigal Azrouël, Cavalera, DKNY, GAP Body, Hush Puppies, MAC, Mixed, Prescriptives, Sephora, Tommy Hilfiger, Top Shop og Victoria's Secret.

Artikkelen fortsetter under bildet

Cover-girl
Emanuela har også prydet forsiden hos Allure Magazine, French, Marie Claire, Vogue og Women's Wear Daily.

Som 19-åring var supermodellen med i kampanjer for to store sminkemerker; M.A.C. Barbie Collection og Prescriptives. Hun gikk sitt første show for Victoria's Secret i 2008.

Supermodellen Naomi Campbell og Vogues sjefredaktør Anna Wintour skryter av Emanuelas vakre utseende - og spår henne en lys framtid som svart supermodell.