Gå til sidens hovedinnhold

Ementor: - Uro ikke årsak til forbigåelse

Direktør Ole Morten Settevik i Ementor har fått tilbakemeldinger fra moderniseringsdepartementet om hvorfor IT-giganten ikke ble pre-kvalifisert for MinSide-prosjektet. Usikkerhet om Ementor avvises. Les mer her

iMarkedet.no kunne i dag fortelle om at Moderniseringsdepartementet ikke engang har pre-kvalifisert Ementor til en stor, statlig IT-kontrakt som går under navn 'MinSide.'Dette er moderniseringsminister Morten Meyers prestisjeprosjekt og planen er å gi alle innbyggere i Norge ett kontaktpunkt mot det offentlige tjenesteapparat.Les saken her:


Staten snudde ryggen til Ementor

Ole Morten Settevik leder Ementors virksomhet i Norge. Han sier til iMarkedet.no at det er departementets vurderinger som har ført til at selskapet han representerer ikke har klart å pre-kvalifisere seg.- Vi må lære av alle former av tilbakemeldinger fra eksisterende kunder og potensielle kunder, sier Settevik som forteller at selskapet har gått i dialog med departementet for å se hvilke områder de ikke var gode nok på. Hva departementet har pekt på føler Settevik ikke er riktig å kommentere i mediene.iMarkedet.no spør om lederskifte og generell uro i selskapet den senere tiden har vært en medvirkende årsak til at Staten gikk forbi Ementor denne gangen.- Det er definitivt ikke mitt inntrykk, sier Settevik til iMarkedet.no og sier at han ikke tro prosessen med lederskiftet har vært av stor betydning for Ementors arbeid ute blant kunder, og deres evne til å tiltrekke seg nye oppdrag.- Ementor som selskap fortsetter å agere og levere, og det er det viktige oppi dette, sier Settevik til iMarkedet.no.

Reklame

Nå er United-legenden ambassadør for norske fans

Kommentarer til denne saken