Gå til sidens hovedinnhold

Hvem var ukens best kledde?

Se bilder og stem på din favoritt.

(SIDE2): Prisutdelingssesongen er i gang, og den bærer med seg kjendiser ikledd sine stiligste antrekk.

Forrige uke var det blant annet Golden Globes, som vi for så vidt har utelatt fra denne listen, men som du kan lese mer om her.

Her er de ti nominerte som kledde seg best i uken som gikk. Stem på din favoritt til venstre i saken.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Emily Blunt
Looper-stjernen valgte en sofistikert sort kjole for London Critics Circle-prisutdelingen. Kjolen hadde åpen rygg og kappedetalj, som ble fremhevet av et bredt midjebelte i lær.

Krysten Ritter
Det er tydelig at kappedetaljen (peplum) henger med også denne sesongen. Også skuespilleren Ritter valgte i forrige uke å stille med en kjole med nettopp denne effekten. Kjolen er fra Dior, og hadde også glitrende stener rundt skuldrene. Til kjolen hadde hun sort tilbehør og rosa leppestift satte prikken over i`en.

Kate Mara
Den rødhårede skuespilleren kom i en knallgul kjole fra Diors vårkolleksjon til premieren av den nye serien House of Cards. Kjolen hadde vært nok i seg selv men hun valgte likevel iøyefallende tilbehør som gjorde looken enda mer interessant - blant annet en lilla clutch og et flerfarget statement-smykke.

Miranda Kerr
Supermodellen matcher sort, marine og blått i et stilig hverdagsantrekk.

Rose Byrne
Det er alltid fint å se noe nytt på den røde løperen, og Byrnes buksedress var et morsomt innslag. Antrekket er fra Diane von Furstenbergs vårkolleksjon og hun matchet looken med en marineblå clutch.

Rose Byrne
Rose Byrne var nylig i hjemlandet Australia for å promotere sin nye film I Give it A Year, og den vakre brunetten valgte en kjole fra Jill Stuart for anledningen. Den bærfargede kjolen hadde en burgunderfarget topp og skjørtet var i lilla lær. Hun stylet kjolen med sorte pumps, sort veske og en sort ring.

Felicity Jones
Den britiske skuespilleren så ut som en ekte engelsk rose i sin lyserosa kjole fra Miu Miu. Kjolen oste vintage glamour, og hadde blant annet en kappedetalj og en juvelbesattbrosje ved midjen. Til kjolen brukte hun matchende champagnefargede sko og veske.

Naomi Watts
The Impossible-skuespilleren valgte samme tone på kjolen som Felicity, og dette er en farge som kler henne godt. Kjolen er fra Gucci og hadde poen rygg. Til kjolen valgte hun en metallisk gullfarget veske fra Ferragamo og håret var stylet i et klassisk oppsett.

Jessica Alba
Louis Vuittons rutete plagg har gjort seg bemerket på den røde løperen flere ganger, og siste ut i rekken var Jessica Alba som brukte den paljettbesatte varianten under etterfesten til Golden Globe.

Emmy Rossum
Rossum slo et slag for klassisk eleganse i denne midi-kjolen med print og sorte paneler. Kjolen stylet hun med sorte pumps og de knallfargede leppene piffet opp helheten.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken