(BiipMag): 50 Cent, som egentlig heter Curtis Jackson, hyller sin tidligere mentor, og sier at hans nye materiale vil være overlegent i forhold til hvilken som helst annen hip hop-utgivelse.

Les også: Hva kan du om Eminem?

Bedre enn alt annet
Han forteller til BANG Showbiz: «Jeg tror at Eminem vil gjøre krav på plassen som rapartist nr 1, når han kommer tilbake. Jeg får muligheten til å høre på albumet før det blir gitt ut, og jeg er sikker på at det blir bedre enn alt annet som allerede er der ute.»

Annerledes
«Eminem er annerledes. Mye av materialet han har skrevet gir stadig en følelse av at det er noe helt nytt, noe som nettopp har skjedd. Det er bare hans måte å jobbe på.»
Eminems venn og protesjé Bishop Lamont, bekreftet nylig at «Slim Shady», hvis virkelige navn er Marshall Mathers, ser frem til å toppe listene igjen. «Eminem er spent. Han har vært stille alt for lenge, og har masse på hjertet»

Les også:Eminem med på ny plate

Tulleringte
Tidligere i år avslørte Eminem selv at han jobbet med nytt materiale, da han ringte inn til sin egen radiostasjon Shade 45, og lot som om han var en usignert rapper. Identiteten hans ble avslørt etter at han rappet sin egen hit «Lose yourself», og etter å ha bekreftet at det var ham, la han til: «Alt er bra. Jeg er i studio akkurat nå, jobber på nye sanger og sånt.»

Det siste fra BiipMag: Gå til forsiden her