(SIDE2): Eminem har muligens ikke svært høye tanker om MTV i dag.

Det har han i hvert fall ikke om Sasha Baron Cohen, etter å ha sittet fanget på et stolsete med Cohens edlere deler og rumpesprekk bare centimeter fra ansiktet.

Sjekk bildene nederst i saken!

Det var under MTV Movie Awards søndag at Cohen skulle utføre et av sine merkelige stunt.

I form av å være «Brüno», hans seneste karakter, var han kledd ut som en engel, med lite annet enn vinger og en susp på seg, ble han heist ned fra taket i Gibson Amphitheater Universal Studios i Los Angeles.

Til vantro og latter fra de mange andre tilstede på utdelingen, endet han med hodet ned og rumpa opp - på fanget til Eminem.

Siste fra Side2? Sjekk forsiden akkurat nå!

Rapperen selv ble sittende bom fast, og kunne gjøre lite annet enn å forsøke å vri ansiktet vekk fra sprekken til Cohen.

Først da Eminems livvakter raste til for å få dradd «Brüno» vekk, klarte den plateaktuelle Eminem å komme seg fri. Og det gjorde han til de grader. Uten et ord reiste han seg og gikk fra plassen, før han forbannet stormet ut fra prisutdelingen.

Så spørs det om Eminem var med på leken eller ikke da - flere tror nemlig det hele var avtalt spill. Men han var uansett ikke å se resten av sendingen.

2004