(BIIPMAG) : Etter at Eminem slapp den nye låta «I'm Having a Relapse», har forventningene til hans kommende album «The Relapse» vokst seg skyhøye, og vi regner med at de ikke blir mindre når rapperen nå avslører at han overlater det meste av beat-lagingen til Dr. Dre.

Les også: Eminem er tilbake

- Bortskjemt
- De siste fem månedene har jeg jobbet mer eller mindre sammenhengende med Dre. Åpenbart er beatsene hans sinnssyke, men bortsett fra det så kan jeg nå rappe og skrive, og ikke tenke på hvordan beaten må høres ut og hvor høy skarpetromma skal være. Alle de tingene blir tatt hånd om. Jeg føler at jeg er en bortskjemt rapper. Jeg kan sitte å plukke og velge alt sammen.

Ingen turnering
Om det betyr at Eminem ser sine egne begrensinger som produsent skal vi ikke spekulere videre i, men den blonde rapperen som nå har blitt brunette, forteller derimot at han ikke ønsker at det nye albumet skal bli et like gigantisk prosjekt som hans forrige skiver. Det vil blant annet si null turnering.

- Jeg har ingen ønsker om å bli så stor igjen, forteller Eminem, som også avslører at han kommer til å stemme for Obama i det kommende presidentvalget i USA.

- Jeg kan ærlig talt ikke bli for politisk siden jeg ikke vet nok om alt til å vite hva som foregår. Jeg vet at vi har økonomiske problemer, og unnskyld klisjeen, men vi trenger en forandring. Jeg tror Barack vil bli en frisk pust for å få det som er igjen av Bush-administrasjonen ut døra.

Mer om Eminem:
- Eminem blir nr 1 igjen
Eminem: - Aldri berømt igjen
Eminem med på ny plate

Denne artikkelen er levert av kingsize.no

Det siste fra biipmag: Gå til forsiden her!