(SIDE2): - Ikke for å være respektløs overfor de som nå er dommere, men man trenger folk som virkelig er globale, platinaselgende stjerner.

Eminem kommer ikke med et standard, diplomatisk svar når avisen The Sun spør hva han synes om «X Factor». Han er ikke imponert over de som leder talentshowet i England.

Se også: Eminems store opptreden forrige helg

- Det er nødvendig å forberede deltakerne på hvordan det egentlig er der ute, hva slags press man kommer til å få, sier rapperen, som mener han «garantert» kunne finne en platinastjerne hvis han og Dr. Dre fikk være dommere.

- Det kommer så mange artister som er midt på treet fra disse realityshowene, og det er på tide å gi folk som fortjener det en sjanse. En hip-hop-stjerne vil aldri kunne vinne et show som X Factor uten noen som meg i dommerpanelet.

Se også: Norsk hjelp til sexy «X Factor»-dommer

37-åringen er usikker på om han kan være «X Factor»-dommer på heltid, men forteller avisen at han er klar for å hjelpe til som gjestedommer, skriver 730.no.

Kanskje det vil vanke litt ekstra lommepenger på Em via en slik deltidsjobb. I løpet av det siste året har britiske Simon Cowell ifølge finansbladet Forbes tjent absurde 440 millioner kroner.

21. desember slipper Eminem for øvrig albumet «Relapse: Refill», som er en utvidet versjon av suksessplaten hans gav ut i sommer, med syv bonuslåter, inkludert fem som tidligere ikke er utgitt. Kanye West, Lil Wayne og det nye stjerneskuddet Drake er noen av gjestene.

Norske «X Factor», med Peter Peters, Jan Fredrik Karlsen og Mira Craig som dommere, hadde nesten 500 000 seere under TV2-premieren.

Mira Craig: - Kødder, disser, krangler, flørter