(SIDE2): Ryan Murphy, mannen som står bak «American Horror Story», «Glee» og «Nip/Tuck», er nå aktuell med et nytt prosjekt, «Scream Queens».

Og rollelisten er definitivt kjendistung. Vi kan nevne Emma Roberts, Abigail Breslin, Ariana Grande, Lea Michelle, Skylar Samuels, Keke Palmer, Jamie Lee Curtis og Nick Jonas.

Serien sendes på CBS, og vil i sin første sesong inkludere 15 episoder. I serien følger vi en gjeng Kappa Kappa Tau, hvor de mest populære jentene går under kallenavnet Chanels, etter Emma Roberts karakter Chanel.

Og mens klærne er rosa, så er handlingen skrudd. Så her vil det være noe for både de som savner «Glee», og for de som savner «American Horror Story».

Se traileren her:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=P8T6PI6ZPV2RH-UQw1J5cHlaKuldVOB0wvopsXIuk-5QOjxt7yE2s0eO6tRyX14MxbCE7MLSZr20wCGaruruN_YCwcZ5I1DXHn4YO6A9QBT_o6klEbN3n4EsQVZhPAu0CbbZt7j1yvQ&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

I hver eneste episode vil noen bli drept, og man får utover sesongen hint om hvem morderen kan være.

Cosmopolitan og MTV skriver at vi alle bør glede oss til første episode.

Selv om flere av stjernene kanskje får serien til å virke som en «tween»-serie, så kan Murphy forsikre om at dét er den ikke.

- Man vil få se en rekke kjærlighetstriangler, og mye sex, sa han.

- Nick Jonas var morsom, fordi han spiller en rolle som er svært ulik seg. Det jeg kan si om hans karakter er at han ikke er den han later til å være. Han har en mørk side ved seg, som kommer frem i episodene.