(BiipMag): Fra fredag 19. september kan du bli med bortskjemte Poppy på internatskole i England. Hun er en bortskjemt jente som lever i sus og dus i Los Angeles med fri tilgang til kredittkort. Likevel er hun misfornøyd med familiesituasjonen sin.

Kommer du til å se «Wild Child» denne høsten? Se filmtraileren til filmen nederst i artikkelen!

Strenge regler
Etter en spøk får Poppys far nok av den selvopptatte datteren sin og sender henne på en engelsk boardingskole, kalt «Abbey Mount School for Girls». På skolen er det svært strenge regler og skolepersonale, noe Poppy ikke er vant til fra tidligere.

Flink pike?
Poppy får også erfare at engelske jenter ikke tillater hennes bortskjemte oppførsel så hun må heretter prøve å oppføre seg mer som en flink pike. Likevel blir hun fristet til å utfordre skolens regler. Hun nekter også å innordne seg etter den ondskapsfulle Harriet som styrer jentegjengen på skolen.

Forandret syn
Den bortskjemte amerikanske jenta har derfor tenkt til å sørge for å bli utvist fra skolen så fort som mulig slik at hun kan reise tilbake til solfylte LA.

Selv om hverken Poppy eller de andre jentene på skolen ser ut til å ha interesse for noe nytt vennskap skjer det ting som gjør at den bortskjemte LA-berta tilslutt innser at det kanskje ikke er verdens undergang å bli værende på den engelske boardingskolen.

Julia Roberts niese
Hovedrollen Poppy i «Wild Child» spilles av Julia Roberts niese, Emma Roberts. 17 åringen hadde sin skuespillerdebut allerede som niåring da hun spilte i filmen «Blow». Hun er mest kjent som hovedpersonen i Nickelodeons TV-serie «Unfabulous», i tillegg til rollen i filmen «Nancy Drew - Frøken Detektiv». Emma er også popsanger og utga sitt debutalbum i 2005.

Se traileren til «Wild Child» her:

HTML EMBED

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.