Gå til sidens hovedinnhold

Én av disse er guttas drømmedame

Hvem tror du det er?

(SIDE2): Den jordnære og søte skuespilleren Emma Stone (24) har blitt stemt frem som den mest datebare jenta.

Det var AskMen.com som spurte sine lesere hvilke kvinnelig kjendis de helst ville ha vært samen med, og 29 prosent stemte på Stone. Det var over 20.000 menn som ga sin stemme.

Hun ble blant annet valgt fremfor «Sports Illustrated»-modellen Kate Upton og skuespilleren Jennifer Lawrence, som begge fikk 28 prosent av stemmene, og dermed lå hakk i hæl.

De to som ble stemt frem som minst de attråverdige var komikeren Tina Fey, som fikk ni prosent av stemmene, og Django-stjernen Kerry Washington som fikk mindre enn seks prosent av stemmene.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Majoriteten av de som stemte, 36 prosent, mente at lojalitet er den viktigste kvaliteten i en partner. Å være omsorgsfull kom på en andreplass med 26 prosent av stemmene, og det å ha humor fikk 20 prosent.

Stone, som for tiden er sammen med «Spiderman»-kollega Andrew Garfield, er kjent for sin naturlige skjønnhet og avslappede personlighet.

I en annen undersøkelse utført av den samme nettsiden i fjor ble hun stemt frem som den femte mest attraktive kvinnen i verden, og dette er ikke første gangen hun har kommet høyt opp på lista i lignende kåringer.

Listen over kvinnelige kjendiser menn ønsker å date:

Emma Stone 29%

Kate Upton 28%

Jennifer Lawrence 28%

Tina Fey 9%

Kerry Washington 6%

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken