Gå til sidens hovedinnhold

Fra søt til sexy

Emma Watson i den lille sorte på Harry Potter-premiere. SE BILDENE.

(SIDE2:) Det er ni år siden Emma Watson spaserte opp den røde løperen for første gang i Harry Potter-sammenheng til premieren på «Harry Potter og de vises stein».

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

I 2001 kunne man se en søt og langhåret Watson med bustete øyebryn og en noe usikker holdning. På sin første Potter-premiere i London var hun iført en knelang grå kjole, gullveske og en lilla boa rundt armene.

Poserer med stil
I dag, torsdag, var det den stilsikre og voksne Watson som vinket til fansen på samme sted, Leicester Square i hovedstaden. 20-åringen var kledt i lårkort blondekjole med fjær rundt hoftene, og høye svarte pumps. I august klippet Watson sine mørkeblonde lokker, og bærer fremdeles sin korte sveis med stil. Hun framstår rocka og elegant.Emma Watson får skryt for sin voksne og moteriktige stil. Etter 10 år som Hermione Granger, har hun også endelig hatt muligheten til å endre hårfrisyre.

MTV beskriver hennes nye look som «magisk», People Magazine skriver at skuespilleren er blitt glamorøs og voksen.

Stjernen ankom premieren på «Harry Potter And The Deathly Hallows» sammen med skuespillerkollegene Daniel Radcliffe og Rupert Grint.

«Harry Potter og Dødstalismanene - Del 1» har norgespremiere 19. november, men stor førpremiere her hjemme i dag, fredag 12. november med Mark Williams som spiller Arthur Weasley, patriark for Weasley-klanen og Evanna Lynch som Luna Lovegood tilstede på Colosseum kino i Oslo.

3892

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere er fastpris enn spot