Gå til sidens hovedinnhold

Nå starter Harrys siste ferd

- Vi er i gang, sier Emma Watson.

(SIDE2): Warner Bros' avgjørelse om å skyve den sjette Harry Potter-filmen «Halvblodsprinsen» til juli neste år, skapte sinne blant Harry Potter-fansen. Studiosjefene har imidlertid forsvart seg med at det da ikke blir så lenge mellom film seks og film sju - som er delt i to.

Les mer om film på Side2

Andre prosjekter
I mellomtiden har både Emma Watson, Rupert Grint og ikke minst Daniel Radcliffe fått tid til andre ting. Watson har blitt et moteikon for sin generasjon og innledet et tett samarbeid med Chanel, hun har gjort ferdig skolen og søkt på college og signert for både «Historien om Despereaux» og «Napoleon og Betsy».

Grint har akkurat gjort ferdig sin første voksne ungdomsthriller og Daniel Radcliffe har stått på scenen hver kveld i New York med «Equus».

Delt i to
Men nå er altså Potter-trioen tilbake i Leavesden studios for å starte forprøvene på «The Deathly Hallows» eller «Harry Potter og Dødstalismanene». Warner har bestemt seg for å kutte siste film i to, selv om den filmes i ett strekke. Det gir dem mer penger, samtidig som de får med mer av historien og løsningen på mange mysterier som JK Rowling la ut opp gjennom årene i sine sju bøker.

- På mandag skal jeg inn for kostymeprøver og så skal de gjøre håret mitt mørkere. Jeg er utrolig glad for å være tilbake. Jeg tror jeg ikke har sett Dan siden han dro til New York og Rupert siden i høst, skriver Emma Watson på sin blogg.

Mens den sjette Potter-filmen har norsk premiere 17. juli, har film sju del 1 premiere november 2010 og andre del i mai 2011.

SE VIDEO AV HALVBLODSPRINSEN

HTML EMBED
video_embed(11983,1);
Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken