Gå til sidens hovedinnhold

Møt årets heteste spillbabe

Modellen og skuespilleren Emmanuelle Vaugier er en het liten sak i bilspillet «Need for Speed: Carbon».

(Spillmagasinet): «Need for Speed»-serien er ikke bare kjent for lekre biler, de stiller med godt trimma babes også.

I fjor var det skjønnheten Josie Maran som geleidet spillerne oppover politites liste over «mest ettersøkte», og i år er det fransk-kanadiske Emmanuelle Vaugier som fronter spillet.

Bilder:Sjekk ut Vaugier på nettsiden hennes.

I seng med Angelina

Vaugier er mest kjent for å dø i skrekkelige filmer som «Saw II», og hun har gjort seg opp noen tanker om hvordan hun vil «ta kvelden» i virkeligheten også.

I et intervju med australske FHM forteller Chris Rock at han kunne tenke seg å stemple ut etter en trekant med Beyonce og Lucy Liu. Vaugier vil ikke være dårligere.

- Jeg vil helst at det skal være smertefritt, men kanskje noe kreativt. Mulig jeg kunne hoppe ut at fly, prøve hanggliding - oppleve noe morsomt før jeg krasjer. Men hvis jeg skulle slå Chris Rock ville jeg dødd i seng med Angelina Jolie og Brad Pitt, sier hun til FHM.

«Vancouver har de peneste stripperne i verden.»

- Emmanuelle om hjembyen sin.

Av en eller annen grunn velger alle kvinner Angelina Jolie som sin kvinnelige drømmesexpartner.

- Ja... Hun er bare utrolig pen og har en fantastisk seksuell energi, sier hun til magasinet.

Stjal truser

Japan, hjemlandet til Nintendo og Sony, er mange spillinteressertes drømmeland. Vaugier har vært der flere ganger, og forteller til herremagasinet Maxim at kulturkrasjet kan være stort.

- En kveld hang jeg klesvasken min på balkongen. Neste morgen var alt undertøyet mitt borte. Det er en fetsij med jenters undertøy der borte, og menn stjeler det. Truser selges i myntautomater i Japan, forteller hun.

Sjokket var likevel ikke veldig stort for Vaugier som gjerne slår et slag for strippeklubben i hjembyen sin, Vancouver.

- Vancouver har de peneste stripperne i verden. Jeg har vært på Brandi's, som alle snakker om, to ganger, og det er veldig fasjonabelt. Det er mer burlesk enn andre show. Jentene kler av seg, men det tar lang tid, sier Vaugier.

Drømmer om Aston Martin

Emmanuelle Vaugier spiller figuren Nicky i «Need for Speed: Carbon». I spillet vil hun hjelpe deg opp og frem i nabolaget, til tross for at du dumpet henne fem år tidligere.

Video:«Carbon» Gameplay-trailer.

Og Vaugier er ikke fremmed for å kjøre kjapt. Drømmebilen hennes er en Aston Martin.

- Ja, den ser bare så heit ut. Jeg har sittet i en slik før, og den er helt stille. Dessuten liker jeg at du starter bilen ved å trykke på en knapp, sier hun i et intervju med Electronic Arts.

Til nettsiden Gamespy.com forteller Vaugier at hun elsket bilspill og «Super Mario» som liten. Dessverre har det ikke blitt like mye spilling i voksen alder.

- Jeg har noen venner som er gamere, og av og til får jeg spille litt - til de finner ut hvor dårlig jeg er. «Okay, gå og miks deg en drink du», er ofte beskjeden jeg får, sier hun til nettsiden.

«Need for Speed Carbon» slippes i høst på Xbox 360 PlayStation 3 og Wii, i tillegg til PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube, Nintendo DS, Game Boy Advance, PSP (PlayStation Portable), PC og mobiltelefoner.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot