Gå til sidens hovedinnhold

En av fire billetter selges på nett

Det sparer både du og flyselskapene penger på. Og vi blir stadig mer villig til å ta nettet i bruk for å handle ferieturen. I fjor ble bare noen få prosent av billettene solgt over nett, nå er det en fjerdedel.

Billettsalget på internett har tatt helt av. En fjerdedel av alle SAS- og Braathens billetter selges nå via nettet. Nå retter også Lufthansa en massiv reklamekampanje for sine internettilbud mot det norske markedet, skriver Aftenposten.

Det er i år at internettsalget virkelig har tatt av.

-I fjor ble bare et par prosent av SAS-billettene solgt på Internett, men nå er andelen steget til hle 25 prosent, sier informasjonssjef Siv Meisingseth til avisen.

Internettsalg er et ekstremt viktig satsingsområde for SAS, fordi det er meget kostnadsbesparende for flyselskapene.

- Målet er å få flest mulig av kundene våre over på Internett. Nettet er vår viktigste salgskanal, og det er her vi legger ut de aller billigste billettene våre. Vi regner bare med at økningen vil fortsette, og tror det å bestille reiser over Internett vil bli en selvfølge, sier informasjonssjefen.

Lufthansa har lansert en kampanje for at vi skal bestille flere billetter på nettet. I dag selger Lufthansa bare seks prosent av sine billetter på Internett.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk