Gå til sidens hovedinnhold

En film full av hull

Det blir intenst når Lukas Moddysson dytter fire skuespillere inn i en liten leilighet.

EKSTRAMATERIALE:

En oppriktig diskusjon rundt filmprosjektet til Moodysson står i fokus når publikum skal fristes til å kjøpe denne DVDen. Fortvilte skuespillere setter spørsmål ved regissørens hensikter, det ansvaret han har og ellers en total mangel på kontroll. Alt er lite konkret og teamet er tydeligvis i villrede over sine roller. Savnet av et manus er tydeligvis til stedet.

Det er tydeligvis tyngre å lage filmen, enn å se den. Konfrontasjonen i «Et hull i mitt andre hjerte» er i sannhet mer interessant enn den dokumentariske filmen. Om dette er skuespill, overgår det hovedattraksjonen så til de grader.

«Dette er verdens beste kortfilm. Den er lagd av David Liljemark.» Utsagnet kommer fra regissør Moodysson og han har gir plass til «Et litet barn» som ekstramateriale.

FILMEN:

Mannen bak suksesser som «Fucking Åmål», «Tilsammans» og «Lilja 4-ever», greier også denne gangen å påvirke publikum med sin fortelling.

Ubehaget over å se en jente la seg fornedre på denne måten gjør vondt. Vi kommer så tett opp i en intim svære at det blir kvalmende. Det rent pornografiske ved handlingen blir helt sekundert.

Dette blir likevel aldri noen god film, men bare en skitten historie fra drabantbyen.

Les hele anmeldelsen her.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken