Gå til sidens hovedinnhold

En rev etter baller

Den relativt nyanlagte golfbanen i Fana har fått et problem. En rev stjeler golfballer og nå sko.

Det har vært mange konflikter før Fana Golfbane så dagens lys. Konflikten med komponisten Harald Sæveruds etterkommere og nærheten til komponisteiendommen "Siljustøl" har vært mye omtalt. Men nå er det en annen nabo som skaper problemer for golferne. En rev som både tar baller og nå også golfsko.

- Vi ser den eller dem hver morgen omtrent, forteller greenkeeper Daniel Kristiansen til iBergen.no. Det var en mor med flere unger som gikk her. Nå ser vi dem bare enkeltvis. Jeg har ikke observert dem ta baller, men golferne rapporterer om fine slag midt i fairway som er borte når de kommer frem og skal krone utslaget med et innspill helt inn til pinnen.

En av innsigelsen mot at Fana Golfbane ble bygget var at komponisten skulle ha komponert "Hjuringen fra Eidsmodal" på akkurat de kvadratmeterne som nå er blitt bane.

Om ikke akkurat "hjuringen" er kommet tilbake, så er det helt tydelig at luringen Mikkel er kommet for å tyne golferne som har det vanskelig nok fra før med å få ballene i hullene..

PS Hjuring - en gjetar (nynorskordboka)

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken