Gå til sidens hovedinnhold

- En sjelden perle

Celina kan glede seg til sommerferien. Se bildene av hennes nye luksushytte.

Celina Midelfarts nye eiendom utenfor Kragerø er en av indrefiletene i den norske skjærgården.

Mandag ble det kjent at det var den styrtrike kosmetikkarvingen som er kjøper av den 15 mål store eiendommen som ble solgt av pensjonert skipsreder Knut Utstein Kloster (78). Prisen skal ifølge Dagbladet være 25 millioner kroner.

Celina Midelfart vil selv ikke si noe om kjøpet, og viser i en epost til Nettavisen til at hun ikke kommenterer private disposisjoner. Heller ikke eiendomsmegler Jon Kvisgaard i Privatmegleren vil si noe som helst mandag.

En drøm

Men at Celina har kjøpt en drømmeeiendom, er det liten tvil om. Da Knut Utstein Kloster la eiendommen ut for salg før pinse, var megleren mer snakkesalig.

- Det går 20-30 år mellom hver gang en slik eiendom som dette kommer på markedet. Det er rett og slett en sjelden perle, sa Kvisgaard til Nettavisen den gangen.

Den store eiendommen ligger helt i havgapet i Portør, syd for Kragerø. Den har panoramautsikt 360 grader rundt, og har flere hundre meter strandlinje, samt en lun vik med bryggeanlegg i skifer. Da Kloster kjøpte eiendommen i 1989, kostet den skarve to millioner kroner.

Hovedbygningen som ble oppført i 1989 er tegnet av arkitekt Njål Eide.

Kjøpesterk

Celina Midelfart har råd til å handle. Hun solgte i forrige uke leiligheten sin på Frogner for drøyt 20 millioner kroner.

Det har den siste tiden vært flere salg av luksushytter på Sørlandet. Nylig ga investor og eks-klesbaron Ola Mæle 23 millioner kroner for denne eiendommen , kalt Beauleu, i Lillesand. Color Line-eier Olav Nils Sunde betalte 27 millioner kroner for en sørlandseiendom på Fuglø utenfor Tvededestrand. Den dyreste eiendommen på Sørlandet ble solgt for 30 millioner kroner. Kjøper er ukjent, men selger er skipsreder-familien Ormestad.

Les mer om eiendom i Nettavisen.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler