Gå til sidens hovedinnhold

- Endelig marginene på vår side

- Det er første gang i år vi har hatt marginene på vår side, konkluderer Brann-trener Mons-Ivar Mjelde etter 2-1-seieren mot Viking.

Mjelde smilte og var tydelig fornøyd etter kampen. Pipen hadde en helt annen lyd i pausen da han ble intervjuet på storskjerm og varslet endringer. Endringer han i ettertid mener vant kampen.

- Vi vant kampen på det vi gjorde i pausen, sier Mjelde. - Vi fikk satt fokus på ting som ikke fungerte. Vi bestemte oss blant annet for å slå litt mer direkte, ikke ligge for langt inn på egen halvdel og å være mer kyniske. Jeg synes guttene var lojale mot dette. skryter han.

Brann lå under 0-1 til pause etter en fryktelig førsteomgang, men klarte utrolig nok å hente opp igjen ledelsen. Noe som ikke akkurat er hverdagskost hos rødtrøyene.

- Det er første gang i år. Og første gang vi har marginene på vår side, sier han. Det er sterkt av oss å vinne når vi ikke har en helt topp dag.

Seieren mot Viking betyr at det bare er to poeng opp til Lillestrøm på fjerdeplass. En plassering som også betyr rett til Royal League-spill. Noe som man bør være fornøyd med etter en mager poeng-høst så langt.

- Vi har ikke vært modne nok i år, sier Brann-treneren. - Nå tenker jeg ikke på annet enn Rosenborg-kampen.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua