Gå til sidens hovedinnhold

Enkle og morsomme spill

Den nye trenden innen spill heter casual games. Her kan alle kan bli kongen av spillene.

(SIDE2): Casual spill appellerer mennesker over hele verden, og ser ut til å ha kommet for å bli. Dette fenomenet består av spill som engasjerer tilfeldige spillere, de som i utgangspunktet ikke har noe forhold til andre spill, være det seg på konsoller eller PC.

Det som kjennetegner casual spill er at de er enkle og veldig underholdene. Man trenger ingen spesielle kunnskaper for å kunne spille og man lærer seg dem fort. Og når man først har lært seg spillene kan det være vanskelig å la dem være.

Playray til Norge
Playray ble lansert i Norge i desember i fjor og har underholdt en rekke norske casual spillere gjennom romjulen. Playray er kjent over hele Europa for sine morsomme spill som er enkle å lære, men vanskelige å mestre.

I denne virtuelle spillverdenen kan du spille alene mot egne rekorder eller du kan utfordre andre brukere. Ikke bare nok med at du slipper å spille mot en kjedelig elektronisk motstander, du kan i tillegg chatte med den du har utfordret - under spillet. Dette er med andre ord et sted hvor du kan møte gamle og nye venner.

Spill for alle
Casual spill er som sagt for alle - i alle aldre. Den hurtigst voksende gruppen av casual spillere er kvinner over 35 år. I undersøkelser sier de at det beste med casual spill er at man kan spille samtidig som man gjør andre ting på nettet, f.eks. lese nyheter og chatte.

Spill i alle former blir stadig mer populært. Ca. 900 000 norske husholdninger har en spillkonsoll, og de gjennomsnittlige brukerne sier i undersøkelser at de bruker minst 10 timer i uken på casual - og andre spill, samt at spillene har tatt over for DVD.

Ikke så rart med tanke på hvor hektisk hverdagen er for de fleste av oss. Det er bevist at spill hjelper oss til lettere å takle utfordringer i hverdagen, det hjelper til med å fjerne stress.

Det er enkelt
Man trenger ikke være medlem på Playray for å spille. Men dersom man velger og registrer seg opprettes det umiddelbart en figur som representerer deg i spillene. Denne figuren kan du forme, style og utstyre slik du selv ønsker - den vil være helt unik. Man trenger heller ikke vente på at ting skal lastes ned. Alle spillene ligger klare og venter på den neste ivrige casual spilleren.

Hvis du selv vil se hvor enkelt – og engasjerende casual spill er kan du klikke her for å komme til Playrays univers.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar