Gå til sidens hovedinnhold

Er dette bildet uskyldig?

Fotografen, som er far til barna, ble anklaget for å være pedofil.

Nok en gang er det sirkus rundt en amatørfotograf som fotograferer i offentlighet. Den siste tiden har det kommet mange rapporter om fotografer som anklages for terror og andre ting for å fotografere blant annet OL-anlegg og på offentlige plasser.

Men en sak fra England ser nå ut til å ta kaka: En far fikk beskyldninger om å være pedofil når han fotograferte sine egne barn.

Foreviget lek
Det skjedde selvsagt i England. Gary Crutchley fotograferte sine barn Cory og Miles når de lekte i en oppblåsbar rutsjebane og opplevde at kvinnen som bestyrte rutsjebanen, spurte hva han holdt på med. Flere voksne som oppholdt seg i nærheten ba han slutte med fotograferingen. Her skulle ingen glade ferieminner bli fotografert.

En av de som befant seg i nærheten, hevdet at Gary fotograferte barn for å legge dem ut på internett.

Måtte få hjelp av politiet
Amatørfotografen var imidlertid ikke tapt bak en høyvogn. Siden han kun hadde tatt bilder av sine egne barn, kontaktet han selv to politimenn og fikk klarlagt, at han ikke hadde gjort noe galt.

- Paranoiaen blant foreldre, har spunnet helt ut av kontroll. Jeg ble sjokkert og en av politimennene forklarte at det dessverre var slik samfunnet var blitt, sa Crutchlet til Daily Mail.

Han fortalte også at en av kvinnene som hevdet at han ikke hadde lov å fotografere barn, kalte ham for pervers og pedofil.

Denne saken er hentet fra fotonettstedet Fotopia.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken