Gå til sidens hovedinnhold

- Er du hjemme alt, pappa?

Lars Erik Østbye ble kastet ut av Farmen. Alenepappaen reiste rett hjem til datteren.

PROFILER: Møt Farmen-deltakerne her

Kristiansand/Oslo (SIDE2): I tvekampen mot Ole Magnus Skretting på Farmen, måtte Lars Erik se seg slått. Men mest skuffet ble datteren Agnethe - som ble overrasket over at pappa kom hjem så fort.

- Det første hun sa da jeg kom hjem, var: «Er du hjemme alt, pappa?». Hun ble nok litt skuffet, ja. For jeg hadde forberedt henne på at jeg kanskje ble borte til utpå høsten. Og så kom jeg tilbake etter bare fire uker... ler Lars Erik.

TV 2 SUMO:Se Farmen her

Gikk amok i godte-disken
Han hadde også lovet at dersom han vant, skulle hun få plukke ut hva hun ville til rommet sitt.

- Det ble det jo ikke noe av, og klart hun ble litt skuffet. Så i stedet sa jeg at vi kunne kjøpe godteri for tusen kroner og kose oss med. Det ble mye godteri, for å si det sånn! Men jeg hadde så lyst på snop etter bare å ha spist kål på Farmen i tre uker, ler Tønsberg-mannen.

Etter å ha fulgt seg selv på TV-skjermen, er ungkaren godt fornøyd med sin tid i Farmen.

- Krevende å se seg selv
- Jeg syns at jeg som person har kommet godt ut av programmet. Men det er klart at mennesker som ikke har en sterk psyke ikke har noe å gjøre i et sånt program. Det er veldig krevende, særlig når man skal se seg selv på skjermen. Heldigvis kunnet le av meg selv når jeg har sett meg selv på TV, sier Lars Erik.

TV2.NO:Her er de offisielle Farmen-sidene

Nettreff på mandag:Spør Lars Erik her

- Dessuten var det helt greit å tape, jeg prøver å ta utslagningen med verdighet. For jeg hadde en verdig motstander, han var jo alt for stor for meg. Det visste jeg før jeg gikk i ringen mot ham også. Jeg var sjanseløs, sier Lars Erik.

- Tøffe oppdrag
Han forteller at deltakerne fikk litt sjokk da de sto overfor ukesoppdragene - som har vært ekstremt tøffe.

- Det var sykt tøffe oppdrag. Men vi brettet opp ermene og sto på hele tiden. Og vi klarte jo for det meste å fullføre oppdragene. Med unntak av fiskinga, da. Jeg skjønner fortsatt ikke hvordan vi ikke klarte å få mer fisk når vi faktisk bodde mitt i havets matfat på Sørlandet, sier han.

SE VIDEO:Lars Erik på bikini-jakt

Ettertraktet ungkar
Etter at han var på nettprat og skrev at han var singel, har tekstmeldingene rast inn.

- Det har vært utrolig mange tilbud... He-he! Jeg tør nesten ikke si hvor mange det har vært. Bare at det har vært ekstremt mye! Det sier litt om TVs makt, ler han.

Les også:

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg