Gå til sidens hovedinnhold

Er du i et lykkelig forhold?

Finn ut om ditt forhold har en fremtid. Vi gir deg tegnene på at du er i et lykkelig forhold.

(Side2) Om dere snakker om fremtiden er det et tegn på at dere ser en fremtid sammen og at forholdet er på rett vei. Les hva som kjennetegner et lykkelig forhold her.

1. Dere har viktige ting til felles
I et forhold er det viktig å ha ting til felles, men hva dere har av felles interesser er av stor betydning. Det er lett å tro man er skapt for hverandre fordi man liker den samme musikken eller leser de samme bøkene, men dette er ikke viktig for at et forhold skal fungere. Det er noe helt annet å oppdage at man deler de små og overraksende trekkene. Finner man slike fellesnevnere, har man god grunn til å tro at forholdet vil lykkes.

2. Dere snakker om fremtiden
Om du og din partner snakker om fremtiden sammen, er det god grunn til å tro at dere vil lykkes i forholdet. Om det blir pinlig stillhet når en av dere nevner noe som impliserer at det er en fremtid for dere, er det ikke sikkert dere har en fremtid sammen heller.

3. Det er utrolig viktig at møte med vennene dine går bra
Det blir ofte sagt at når man møter foreldrene til partneren din, så er det seriøst, men dette trenger egentlig ikke bety alt for mye. Den ultimate testen for hvor viktig forholdet er for deg, er hvor nervøs du er når din partner skal møte vennene dine. Venner reflekterer ofte hvilken person du er, og ser man på dette møte som en ”big deal” betyr det at forholdet er mer enn en flørt.

4. Du referer til ”oss” ikke ”jeg”
Når man går over fra å si ”Hva skal du gjøre i helgen” til ”Hva skal vi gjøre i helgen”, vet man at man er i et seriøst forhold.

5. Din partner er ubevisst i tankene dine
Har du opplevd å tenke at dette skulle partneren min ha sett, eller dette ville partneren min likt osv, når du ikke er sammen med han eller henne? Hvis du ubevisst tenker på din partner og i enhver situasjon, da er det et tegn på at du er i et sunt forhold.

Singel? Møt andre single på TV 2 Match. Tusener av single er online nå.

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre