Gå til sidens hovedinnhold

Er du lurt av falsk e-post?

Pass opp for e-post som inviterer deg til betatest av «World of Warcraft: Wrath of the Lich King».

(Spillmagasinet): Blizzard har ikke åpnet for test av den siste utvidelsen til «World of Warcraft». Noe som kan virke litt merkelig for dere som har mottatt e-post med invitasjon til nettopp dette.

Det er nettsiden «WoW Insider» som advarer om den falske invitasjonen. I e-posten får du tilbud om å teste utvidelsen «Wrath of the Lich King», og oppfordres til å følge en lenge til http://www.worldofwarcraft.com/wotlkbeta.

Lenken i e-posten går imiderltid rett til nettsiden http://wowtlk-beta.awardspace.co.uk/index.html, som innlysende nok ikke er URL-en Blizzard ville brukt for dette formålet.

Nettsiden ber deg om å taste inn brukernavnet og passordet for «WoW» og det er i grunnen alt som skal til for å stjele kontoen din.

Så pass opp dersom du får invitasjoner som virker for gode til å være sanne, og forsikre deg om at lenkene du besøker er troverdige, som blizzard.com, worldofwarcraft.com eller wow-europe.com.

I motsatt fall er vil din figur på nivå 70 vandre naken og lutfattig rundt i Azeroth før du få sagt «å, f***!».

14

«Wrath of the Lich King» er den andre utvidelsen av det massive onlinerollespillet «World of WarCraft» til pc. Blizzard har ikke annonsert en slippdato for spillet.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Reklame

Vi har testet 20 påskeegg - sjekk hvilke som får best karakter