Gå til sidens hovedinnhold

Er Farmen-Gaute Bond-spion?

«Farmen»-fans fryder seg over at en ny sesong er i gang, og i Farmen-klubben på ME blir programlederen lansert som spion i en kommende James Bond-film.

(SIDE2:)Klikk her for å sjekke Farmen-klubben på ME.

Det er ME-brukeren Moneypenny som mener Gaute Grøtta Grav har karakteren som skal til for å spille spion i den neste James Bond-filmen:

Offisiell fanklubb
- Programlederen - han kunne jeg tenkt meg som spion i den neste filmen om min James. Vi får håpe han leser dette....

Klubben er opprettet på Side2s nettcommunity, ME, og skal fungere som en fanklubb for Farmen-freaks. På sidene kan seere diskutere serien, handlingen, karakterene og alt som har med realityserien å gjøre.

Og ikke minst kan de stille spørsmål til ME-profilen Farmen, som enten besvarer eller formidler videre.

- På Farmen-profilen kan man sette seg opp på mailingliste, og få varsel om nytt innhold på nettsidene, sier Beate Larsen i TV2.no til Side2.

Marianne og Dan Inge i senga
Hun sier videre at diskusjonen er i full gang, etter premieren på TV 2s storsatsing mandag. Blant temaene som opptar folk er Marianne og Dan Inge, som fant tonen i sengehalmen i første episode.

- Folk diskuterer alt fra intriger om Marianne og Dan Inge. Blir det romantisk? Hva får vi se? sier Larsen.

Førstkommende mandag stiller programleder Gaute Grøtta Grav til nettchat med «Farmen»-seerne, og svarer på spørsmål eller diskuterer serien med deg om du logger deg inn.

- Men det viktigste er at fansen kan diskutere serien seg i mellom, og stille spørsmål om «Farmen», sier Beate Larsen, som også lover et levende og aktivt nettsted for alle som følger kampen for tilværelsen på TV 2.

Farmen-klubben kan du få tilgang til ved å klikke her, eller du kan gå inn via de offisielle Farmen-sidene på TV2.no.

Klikk her for å sjekke Farmen-profilen på ME - skaff deg en ME-profil du også, og kast deg inn i Farmen-prat eller i noen av de andre temaene.

Mer Farmen:

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer