Gå til sidens hovedinnhold

Er han verdens heldigste mann?

Eller bare en gammel gris. Bedøm selv.

(SIDE2): Uansett hva man måtte mene om hvorvidt fotograf Terry Richardson (48) er heldig eller en gris - så er han glad i å henge med jentene på 20+.

Han er bestis med en haug av de meste kjente, og har fotografert en rekke av dem. De fleste ganske så lettkledte.

Han er definitivt kompis med virvelvinden Miley Cyrus. Sangfuglen har han knipset så mange ganger de siste årene at det nesten er vanskelig å holde tellinga - og en rekke ganger er det bilder som ikke nødvendigvis er tenkt for så mye anna enn de to sin egen underholdning virker det som.

Sist ut er bilder av frøkna i en knall rød body, med ekstremt høy skjæring (som hun også fremhever ved å dra den enda mer opp og inn selv). Fotografen har også laget videoen til Mileys siste singel, Wrecking Ball, der hun dingler naken på jernkula.

LES MER: Miley sjokkerer igjen

Godeste Terry er også en fan av Rihanna, og de to har også knipset litt på bakrommet etter at reklameshooten er over

LES: Rihannas sexy fotoshoot

Favoritten til både burgerkjeder og badedraktutgaver, modellen Kate Upton, har også latt seg friste av Richardsons fotografegenskaper.

De to laget sågar en liten video under en av fotoshootene, da Kate demonstrerte dansen til Cat Daddy - med Terry som heiende fan bak kamera.

SE VIDEOEN HER: Denne ble forbudt på Youtube

Han har også kost seg med putekrig sammen med Gossip Girlsa Blake Lively og Leighton Meester, da han gjorde coveret til Rolling Stone.

Fotoshooten involverte også iskrem, suging på tommel, korte shorts og tett omslyngete jenter.

LES: Gossip Girls frekke forside

HTML EMBED

Og som om dette ikke er nok. Også urokråka Lindsay Lohan har stått foran Terrys kamera. Blant de mer kjente resultatene av det samarbeidet er bildet der hun har satt en pistol inn i munnen på seg selv. Hun og Terry er også delaktige i videoen til REM-låta Blue, og hun har latt seg avfotografere i Richardsons bokprosjekt.

LES: Splitter naken i ny sexbok

HTML EMBED

I tillegg til disse damene (og mange flere kjente fjes), har Richardson også gjort en rekke reklamekampanjer for kjente merker som Marc Jacobs og YSL, han har gjort flere cover til mange av de største magasinene, han har laget dokumentarer og han har vunnet priser for sitt arbeid.

Han seksuelle tilnærming i fotograferingen har dog vært kontroversiell - bøkene Kibosh og Terryworld viser helt nakne mennesker, også der enklete simulerer samleie og har samleie. Noen av Richardsons modeller har fortalt at de har følt seg utnyttet i bildesammenhengen, og at fotografen stadig presset på og tråkket over grenser.

Blant annet modellen Jamie Peck har sagt:

- Av alle de fine fine folka jeg har kled meg naken for, så er han den eneste som har fått meg til å føle at jeg trengte å dusje to ganger etterpå.

Andre modeller og bransjefolk har forsvart fotografen.

Richardson selv har avvist at han har vært for pågående.

- Jeg er såret over de falske påstandene om ufin oppførsel. Jeg synes jeg er heldig som får jobbe med så mange spesielle mennesker hver eneste dag, og jeg har alltid brydd meg om og hatt respekt for menneskene jeg fotograferer.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

På tilbud: Den norske skogsmaskinen barna elsker

Kommentarer til denne saken