Gå til sidens hovedinnhold

Er Linda et av de 24 idolene?

Linda Steen (17) var så nervøs at hun ikke husker hva dommerne sa til henne. Er hun en av de 24 som kommer til semifinale?

(SIDE2): I kveldens sending får du se hvilke 24 som går videre til semifinalen i idol 2007. De 40 gjenværende Idol-håpefulle får velge mellom tre ulike låter som skal synges sammen med et band.

Stålkontroll
Jentene får valget mellom disse låtene: «Under the surface» av Marit Larsen, «Because of you» av Kelly Clarkson og «Umbrella» av Rihanna. Kelly Clarkson er selv Idol-vinner, og seiret i første utgave av programmet i USA. Hun ble så slått av Kurt Nilsen i World Idol.

Gutta får velge blant «Tir Na Noir» av Vamp, «Billy Jean» av Michael Jackson og «How to save a life» med The Fray.

Linda Steen (17) fra Porsgrunn er en av dem som synger Kelly Clarksons «Because of you» i kveldens program. Hun er veldig glad for at hun fikk velge den låten, for den mente hun at hun hadde stålkontroll på.

- Jeg har sunget denne sangen mange ganger og det var et sikkert valg, men det er jo en sang som er en utfordring for stemmen også da, sier Linda til Side2.

Sang på pub i Bulgaria
Det var heller ikke første gang den unge jenta sang sammen med band.

- Jeg har sunget mye med ulike band og da jeg var liten sang jeg med en rekke band i Bulgaria - på puber rundt om.

Linda har ellers ikke så mye til overs for Kelly Clarkson, selv om hun har sunget låta «Because of you» en rekke ganger.

- Jeg er ikke noen stor fan for å si det sånn. Av Idol-vinnere er det vel Kurt Nilsen jeg hører mest på. Han er helt fantastisk! Ellers er det Nirvana og Beyoncé som er musikkheltene.

Under kveldens sending får du vite om Linda går videre til semifinalen og hva dommen fra dommerne blir. Det husker hun nemlig ikke selv engang.

- Jeg ventet så lenge før jeg skulle synge og husker ikke engang hva de sa til meg, sier den blide jenta på telefonen.

De 24 utvalgte er årets semifinalister i Idol, og skal kjempe om TV-seernes stemmer i håp om finaleplass.

Syk dommer
Under opptakene søndag var det ikke bare deltakerne som hadde det tøft. Dommer Jan Fredrik Karlsen måtte avbryte audition for å dra på legevakta.

- Jan Fredrik Karlsen var så syk at han måtte kaste inn håndkleet under audition søndag, men var allikevel aktivt med i utvelgelsen av de 24 som går videre - over telefonen, sier informasjonsansvarlig i TV 2, Bjarne Laastad til Side2.

Les saken: Idol-Karlsen til legevakten

Idol ser du på TV 2 i kveld klokken 20:00, eller på TV 2 Sumonår du vil. Etterpå kan du lese om de som gikk videre her på Side2

Les alt om Idol på vår Idol-seksjon IDOL 2007

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai