Gå til sidens hovedinnhold

Er Willow Smith den nye it-jenta?

Willow Smith (14) signerer med Kendall Jenners modellbyrå. – Hun har mer modellpotensiale enn  Kendall, mener norsk modellagent.

(Vixen): Mange har spådd en lysende karriere for Will Smith og Jada Pinkett Smiths datter Willow Smith. Nå har hun signert med modellbyrå som allerede representerer supermodeller som Kendall Jenner, Adriana Lima og Toni Garrn.

LES OGSÅ: Det er noe helt spesielt med Gina Tricots nye kampanjemodeller

Slapp nyheten på Insta

Det var modellbyrået The Society Management som først slapp nyheten på sin Instagram med et bilde av Willow Smith, teksten «varmt velkommen til Willow Smith» og hashtagen #NowRepresenting. Med kontrakten er Willow nå i samme modellbyrå med supermodeller som Kendall Jenner Adriana Lima og Toni Garrn.

LES OGSÅ: Supermodell Karlie Kloss gjør comback – for Lindex!

– Hun har modellpotensiale

– Hun kommer til å få jobbe uten tvil, mener modellagent og stylist Amar Faiz.

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett supermodell Cara Delevingne før

– Det at hun har det etternavnet hun har gir henne automatisk fart i karrieren. Når det er sagt har hun mer modellpotensiale – utseende og kropp – egnet for bransjen enn det Kendall Jenner og andre «society kids» som leker modeller har.

På coveret

14 år gamle Willow er ikke fremmed for modellverden. Hun har nemlig allerede vært på coveret av popkultmagasinet i-D, i den prestisjetunge CR Fashion Book og i den siste utgaven av Harper’s Bazaar Icon Issue. Tidligere i år ble det også klart at Willow er aktuell i en større kampanje for Marc Jacobs.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen denne modellen?

Kjendisbarn

Willow er langt fra den første tenåringen fra en kjent familie som prøver seg som modell.

Tidligere i år spurte vi om Lily-Rose Depp, datter av Johnny Depp og Vanessa Paradis, var den nye it-jenta. Datteren til supermodell Cindy Crawford, Kaia Gerber, prøver seg også som modell. Det samme gjør Anwar Hadid, lillebror til modellsøstrene Gigi og Bella Hadid.

LES OGSÅ: Her går norske Anna Skavlan på catwalken for Givenchy

Kommentarer til denne saken