Gå til sidens hovedinnhold

Erik og David klare for finalen

Erik Flaa og David Bakke får de to siste plassene i finalerundene. - Det kommer til å bli et sinnssykt show, varsler David. Her er de 12 Idol-finalistene. Si din mening, se bilder og web-TV.

(SIDE2): Erik Flaa og David Bakke var dommernes favoritter blant de utstemte og har derfor fått en ny sjanse. De to guttene fra Bærum og Moss fikk begge såkalte «wild cards» og er dermed klare for å kjempe om tittelen som årets Idol.

- Det kommer til å bli et sinnssykt show, lover David.

Erik takker på sin side Tor Milde.

- Jeg er overrasket og takknemlig. Jeg tror nok at Tor har stått på for meg, sier Erik til de offisielle Idol-sidene.

Fredag 4. mars sendes første finaleprogram i Idol. De 12 finalistene er plukket ut og det er nå opp til seerne å avgjøre hvem som skal bli Norges Idol 2005.

Hvem synes du bør vinne? Si din mening her
Se Idol på Web-tv her
Her er de offisielle idol-sidene
Her kan du kjøpe idol-produkter

Gjorde rent bord
Jorun Stiansen (20) gjorde rent bord da hun høstet 44 prosent av stemmene i semifinalen. Vennesla-jenta med den brede dialekten er en klar favoritt i Idol.

Tone D. Aaberge (16) er hun som sjarmerte alle, inkludert idol-dommer David Eriksen. Tone har glimt i øyet og er en utrolig sympatisk jente. Sogndaljenta er helt klart en favoritt i årets Idol.

Det er fem gutter med i finalen i årets Idol og en av de er Alejandro Fuentes (17). Mange synes det er på tide en jente tar tittelen som Norges Idol i 2005, men Alejandro har smeltet mange hjerter med sin smørstemme.

Dommerne er enige
I siste semifinale i Idol fredag ble det avslørt at dommerne skulle plukke ut to deltakere som skulle inn i konkurransen igjen. Dommerne var enige om utvelgesen:

- Ja, vi var enige, vi har jo vært enige stort sett hele veien , sa Tor Milde til side2 tidligere denne uken.

Margaret Berger og Susanne Nordbøe gikk ut i de innledende semifinalerundene i fjor, men de fikk begge en ny sjanse med wild cards av dommerne. Margaret Berger tok andreplassen i Idol-finalen i 2004.

Se idolenes audition:

Evas audition

Andreas audition

Bjørn Olavs audition

Joruns auditon

Alejandros audition

Maris audition

Cindys auditon

Malins audition

Christians auditon

Tones audition

Eriks audition

Davids audition

Om Alejandro går videre i årets Idol ser du på TV 2 fredag 4. mars kl. 19.30 og 21.35.

Se bilder av finalistene her

Reklame

NÅ: Black Friday-pris på Garmin-favoritten fenix 5 Plus