(SIDE2): Erin Wassons stil er så avslappet at den er på grensen til usmakelig. Men poenget er at den vakre modellen ser uforskammet kul ut - uansett hva hun har på seg.

Se Flere bilder av Erin Wasson nederst i saken!

Ettertraktet modell
Erin Waason har prydet magasinforsidene på mange store motemagasiner. Hun har gått på catwalken til de mest kjente designerne i verden, og til og med deltatt på Victoria`s Secrets høstshow i 2007.

Skjønnheten har også stylet modellene til den kjente designeren Alexander Wang, og som om ikke det var nok har hun også vært med i reklamekampanjer for blant annet Michael Kors, Rolex, Tiffany & Co., J.Crew, Levi's, H&M og GAP.

Her hjemme er hun kanskje mest kjent som sminkemerket, Maybellines internasjonale ansikt utad, hvor hun har figurert i reklamekampanjer på både på TV, og i magasiner.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Surfejente
Men Wasson gjør mer enn å bare se vakker ut. I 2008 lanserte hun sin egen smykkekolleksjon, og i september 2009, viste hun sin tredje kleskolleksjon. Kolleksjonen ble laget i samarbeid med surfe- og skatemerket RVCA, og at Wasson selv er en surfejente kommer tydelig fram i både plaggene hun har designet, og hennes personlige stil.

Se bilder fra debutkolleksjonen nederst i saken!

Sørstatsjente
Selv om den vakre 28-åringen vokste opp i Texas, er hun nemlig en ekte surfejente. Hun ferierer ofte i Maui, og hun eier et hus i California, og her blir ofte observerte på surfebrettet. Hun skal visstnok også være en kløpper på snowboard.

Men selv om Wasson ser ut til å ha lagt sin elsk på strandlivet, glemmer hun ikke sine røtter. Hun har nemlig uttalt at hennes sørstatlige gjestfrihet har brakt henne dit hun er i dag, og undertegnede kan si seg enig i at Wasson ser ut som en person man rett og slett har lyst til å ta en kaffe med.

På grensen til smakløst
Stilen til Wassons er også gjennomført surfete, men med et snev av bohem og rock.

Du ser henne like gjerne i trange minikjoler, som i slengbukser og vest - men hun ser uansett alltid like gjennomført og kul ut i stilen. Det er få som greier å dra i land denne «looken» uten å se shabby ut, for klessammensetningen kan i enkelte tilfeller være på grensen til forferdelig.

Les også:
Stjel stilen: Olivia Palermo
Stjel stilen: Helena Christensen
Stjel stilen: Whitney Port
Stjel stilen: Kate Bosworth
Stjel stilen: Alexa Chung
Stjel stilen: Taylor Momsen

(artikkelen fortsetter under bildet)

- Må ha karisma
Så hva er hemmligheten? Til Britiske «Vogue» har Wasson uttalt at hun er en «jeans og t-skjorte»-jente. I samme intervju uttaler hun at det ikke handler så mye om hva man har på seg, men hvordan man bærer plaggene. Hun mener det kreves en spesiell karisma for å ha stil - og vi kan ikke annet enn å tro henne.

Annerledes
Selv på den røde løperen dukker Wasson normalt opp i noe litt mindre glamorøst enn resten av Hollywood-gjengen.

Da hun i 2009 stilte opp på det superglamorøse Met Ballet, var hun mest sannsynlig den eneste jenta som ikke kom i kjole. I skinnbukser, og i en herredressjakke, troppet hun opp på den røde løperen - og hun har selv uttalt at hun følte seg sterk i det øyeblikket.

Hår og sminke
Håret holder Wasson svært naturlig. Det ser nesten ut som modellenhar stått opp, og gått direkte ut døren, men det kler henne svært godt.

At hun er mye ute i sol og saltvann, har satt sitt preg på det lange håret, men det ser ikke ut til å bry surfejenta. Ønsker du å oppnå samme effekt, kan et par lyse striper, eller noen uker i solen gi deg resultatet du er ute etter.

Like naturlig som håret, er sminken. Wasson bruker lite sminke, og ofte ingenting i det hele tatt.

Accessoirer
Den vakre modellen har nesten uten unntak på seg armbånd, og mange av de samtidig. Wasson bruker også mange smykker og ringer, og dette er prikken over i`en på hennes bohemske, avslappede stil.

(se bildekaruseller under bildet)

HTML EMBED

SE FLERE BILDER AV ERIN WASSON HER:(se bilder av hennes siste kolleksjon nederst i saken)

3384 (Alle foto: Allover Press)

SE BILDER AV WASSONS SISTE KOLLEKSJON HER:

3386 (Alle foto: Allover Press)