(SIDE2): Det var en sort og rocka kolleksjon som ble fremvist under moteuka i New York onsdag.

//SE FLERE BILDER NEDERST I ARTIKKELEN//

Laid back gatemote
Modeller iført avklipte jeans, sort skinn og silke med innslag av dyriske detaljer viste samarbeidskolleksjonen signert Erin Wasson og merket RVCA.

Kolleksjonen skal være inspirert av New York, strendene i California, gatekultur og vintageshopping. Partene har lyktes med å skape en tilbakelent og kul stil som også er svært anvendelig.

Stjel Erin Wassons stil her

Denne kolleksjonen oser av Wasson, og hun har overført sin egen personlige stil til catwalken. Vi går en kul og laid back sesong i møte om vi skal tro denne tolkningen av høstens trender.

Frem med hoften
Tilbehør som hatter, belter og hofteholdere var gjennomgående i antrekkene, og fokus er fortsatt på en silhuett der vi skal vise mye av beina.

//LES MER OM MOTE HER//

Dristig, ikke billig
Vi liker spesielt det utfordrende, men avslappede uttrykket hofteholderne gir. Denne moten signaliserer at du ikke er redd for å skille deg ut! Pass for all del på at stilen ikke ser «billig» ut, det er en hårfin balanse som bør mestres om man skal gjenskape stilen. Her ble hofteholderne brukt blant annet til langermede kjoler og røffe skinnshortser.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

1592