Gå til sidens hovedinnhold

Dette er de nye 71 grader nord-deltakerne

Erlend Elias holdt på å bryte under 71 grader nord.

(SIDE2): Vi kjenner Erlend Elias som kjendisstylist, og en selvutnevnt diva. Da han spilte inn en tv-serie på Roskilde, ble han så lei av å sove i telt at han valgte å sjekke inn på et luksushotell.

Det er derfor noe med koblingen Erlend Elias og konkurranseprogrammet 71 grader nord på TVNorge som ikke henger helt på grep.

Likevel er det offisielt - Erlend Elias skal delta i neste sesong av programmet, og skal vi tro stylisten selv var det litt av en opplevelse.

Holdt på å bryte

Allerede i første episode av programmet, på vei opp trappene til Lindesnes fyr, ble det litt for tøft for deltakeren.

- Herregud, det var så sinnsykt tungt! Trappene var så bratte, og det var så store trinn. Sekken jeg hadde på ryggen veide jo like mye som meg selv. Aldri har jeg vært så nære himmel og helvete som jeg var i dette programmet, sier Erlend Elias til Side2.

I dag er han glad for at tv-teamet fremdeles vil snakke med ham. Han legger nemlig ikke skjul på at det gikk litt hett for seg under innspillingen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

- Jeg tror aldri jeg har kjeftet så mye på noen i hele mitt liv, som det jeg gjorde på tv-teamet under innspillingen, sier Erlend Elias.

Uten telefon

Når stylisten ser tilbake på det var det imidlertid ikke de fysiske anstrengelsene som var verst i konkurransen, det var følelsen av å være isolert fra resten av verden.

- De tok fra meg telefonen, og jeg fikk helt panikk av å ikke ha den tilgjengelig hele tiden. Jeg følte meg helt isolert, sier stylisten, før han legger til:

- Men til slutt var det jo nettopp det som endte opp med å være det aller beste. Jeg fikk en følelse av samhold med gruppa, og jeg fikk nyte den vakre naturen uten å ta bilder av den.

Frisk fra kreft

Tidligere i vår ble det kjent at kjendisstylisten hadde fått kreft i testiklene, og måtte inn til operasjon for å fjerne tumoren.

Det gikk imidlertid bra, og kun noen uker senere kunne Erlend Elias melde at han var kreftfri på bloggen sin.

- Jeg var hos legen i går og fikk vite de endelige svarene, og jeg kan nå takke alle dere som har bedt for meg og ønsket meg alt godt, tumoren er fjernet, det var ikke spredning og jeg er kreftfri, delte Erlend Elias.

Kommentarer til denne saken