Gå til sidens hovedinnhold

Skriver om sex på ro-maskin

En ny romanserie spås å bli den nye «Fifty Shades of Grey».

(SIDE2:) De siste årene har «Fifty Shades of Grey» gjort erotisk litteratur til allemannseie. Nå er en ny serie i ferd med å overta tronen.

Avslag fra forlagene
Britiske Jodi Ellen Malpas har skrevet serien «This Man». De tre bøkene ble først utgitt som ebøker, men til høsten kommer de også som pocketbøker. Den tredje boken føk rett til topps på New York Times ebok-bestselgerliste. Foreløpig har bøkene solgt i 250.000 eksemplarer.

Bøkene ble forkastet av alle forlagene Malpas sendte manuset til, så de er gitt ut på egenhånd i samarbeid med Amazon.

- Kun hentet fra fantasien
Hovedpersonene i bøkene er sexhotelleieren Jesse Ward og interiørdesigneren Ava O’Shea. De innleder et heftig forhold, og Malpas sparer ikke på kruttet, ifølge Daily Mail.

Her beskrives blant annet en erotisk scene på en ro-maskin over flere sider, og flere av sexscenene preges av at Jesse liker å dominere. Selv er tobarnsmoren langt mindre utagerende enn romanfigurene.

- Sexen er kun hentet fra fantasien. Jeg gjør ikke noe research heller. Jeg har definitivt aldri undersøkt sexleketøy, sier hun til Daily Mail.

- Jeg hadde ett seriøst forhold før jeg møtte mannen min, Aaron. Jeg har vært med ham i lang, lang tid, og vi har et veldig sunt forhold, sier hun, og avkrefter at hun noen gang har hatt sex på en ro-maskin selv.

Hun forteller også at mannen ikke har - og aldri vil - lese bøkene hennes. Heller ikke sønnene på ni og tretten år eller foreldrene hennes får lese bøkene.

Får takkekort
Ikke alle jubler over at erotisk litteratur har blitt så populært. Malpas mener det er positivt at mange kvinner leser erotikk.

- Bøkene har forbedret sexlivet til mange kvinner - jeg har takkekort fra ektemenn som beviser det, sier hun.

Reklame

Nå: Enormt salg på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken