Gå til sidens hovedinnhold

Espen Haug gjør comeback

Møter Vålerenga sammen med Petter Myhre, Knut Hovel Heiaas og Thomas Berntsen.

Espen Haug kan gjøre comeback i Strømmen-drakta mot Vålerenga i ettermiddag 17 år etter at han sist spilte i grått og rødt. Haug ga seg som trener for Drøbak/Frogn i sommer og ble spilleklar for sin nye klubb tirsdag.

Haug er imidlertid ikke den eneste VIF-kjenningen i Strømmens rekker. Laget trenes av Petter Myhre og Thomas Bertnsen, mens Joachim Trzebinski, Jørand Skogseide og Knut Hovel Heiaas er i spillerstallen.

Se Hovel Heiaas grine seg til straffespark her

Strømmen er serieleder før dagens kamp og kjemper opprykk sammen med Tønsberg. Johan Nås fikk sitt tredje gule kort mot Fløy forrige helg, og må stå over dagens kamp uten at det bekymrer Thomas Bertsen nevneverdig.

- Vi blir ikke svekka. Vi har såpass god dekning, sier den gamle VIF-backen til strommen-if.no.

Vålerengas rekrutter kjemper i den andre senden av tabellen, men fikk et lite pusterom forrige mandag da Mandalskameratene ble slått 6-1 hjemme på Valle.

- Det blir langt tøffere i dag. Vi har spillere borte på landslagsoppdrag, så det er ikke i denne kampen vi skal berge plassen. Det viktigste blir å vinne de fire hjemmekampene vi har igjen, sier Vålerenga-trener Andreas Holter til vif-fotball.no.

- Det er flere lag som kjemper om å unngå nedrykk i vår avdeling, og lag som har virket sikre har rotet seg litt ned i gjørma igjen. Det passer oss godt. Vi beviste at vi kan vinne med kniven mot strupen sist mandag.

Kampen spilles på Strømmen stadion klokka 16.00 i dag.

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford

Kommentarer til denne saken