(SIDE2): Eminem har ligget relativt lavt de siste årene, og har gjort lite ut av seg - så også i form av å la seg intervjue.

Derfor blir det lagt merke til når den 40 år gamle Grammy-vinneren stiller opp på ESPN i forbindelse med lørdagens amerikanske fotballrunde, for å promotere sin nye singel Berzerk og sitt kommende album.

- Jeg føler meg ukomfortabel akkurat nå, sa Eminem til TV-vert Brent Musburger da han ble intervjuet i pausen.

- Live-TV friker meg ut litt.

Da Marshall Mathers, som han er døpt, virket da også noe forvirret i starten, med munnen åpen og kikkende fram og tilbake på de to TV-vertene. Da han ble spurt hva han er mest fornøyd med i forhold til albumet, svarte han noe merkelig:

- Ehh, ingenting, hvorpå hans dresskledte fotballverter Musburger og Kirk Herbstreit, gliste stort, men noe uforstående.

- Nei, albumet kommer ut, 5. oktober. Jeg gleder meg mest til å være ferdig med det, fortsatte han, og la til at det kommende albumet heter Marshall Mathers II, og er på en måte et slags gjensyn med Marshall Mathers fra 2000.

Men deretter hentet Eminem seg inn og snakket om både sin forkjærlighet til Detroit Lions og mer om albumet. Mot slutten av intervjuet begynner han og Musburger å snakke om hvem av dem som er en elgende, noe som får Eminem til å svare at han ikke føler seg så komfortabel.

Mange ser det hele som en fleip, og forsøk på å være morsom fra 40-åringens side.

Likevel har flere medier hengt seg opp i den litt kleine starten på intervjuet, og mange mener han har oppført seg som en raring, mens kommentarfeltet på diverse nettsider er fulle av dem som mener han igjen har falt utpå og dytter i seg reseptbelagte piller.

Du kan selv bedømme Eminems oppførsel ved å sjekke videoen under:

HTML EMBED

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Og her er Eminems nyeste - Berzerk:

HTML EMBED

(Kilde: dailymail.co.uk, huffingtonpost.com, YouTube)