Gå til sidens hovedinnhold

Et nytt Monkey Island?

Ryktene går om at den kjente eventyrspillserien er klar for et comeback.

(Spillmagasinet): Vi er ikke så glade i å basere sakene våre på rykter, men enkelte er så saftige at vi ikke klarer å la være.

Eventyrspillene i «Monkey Island»-serien er noen av de beste som er laget. Du styrer pysepiraten Guybrush Threepwood, som må kjempe mot spøkelsespiraten LeChuck og hanskes med den vanskelige Elaine Marley.

Serien består av fire spill og samtlige hører hjemme i enhver spillsamling. Oppgavene er geniale (hva sier du for eksempel til å duellere med frekkheter og rim?), historiene spennende, og dialogene og mellomsekvensene utrolig morsomme.

Nå har det begynt å gå rykter om at et femte spill er på vei. Nettstedet Rumor Reporter, som har hatt rett mange ganger før, sier at et «Monkey Island 5» befinner seg på planleggingsstadiet. Problemet er bare at LucasArts, som lager «Monkey Island»-spillene, har så mye å gjøre at de neppe har noe å vise frem før i 2008.

Hvis dette stemmer kommer jeg til å gå rundt og smile i flere måneder etterpå. I mellomtiden koser jeg meg med de lekre bildene som har dukket opp her, og som ”absolutt ikke har noe å gjøre med et piratspill i det hele tatt”.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album