Gå til sidens hovedinnhold

Ett år til med Ronny Johnsen

VALLHALL (vif.no): Midtstopper Ronny Johnsen (38) signerte i dag en ny kontrakt med Vålerenga, som binder han til klubben ut sesongen. – Vi har aldri vært stresset på å få på plass dette, sier Jan-Erik Aalbu til vif.no. Se intervju med Ronny Johnsen på VIF TV.

Ronny Johnsen har trent med Vålerenga det meste av denne vinteren, men det formelle med ny kontrakt har ikke kommet helt på plass før det var igjen en dag til seriestarten.

- Det har tatt litt tid å bli enige, men vi har overhodet ikke vært stressa med dette. Vi har ikke hatt noen konkurranse i forhold til Ronny, og det har hele tiden vært klart at han kun skulle spille for oss om han ville fortsette, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu til vif.no.

Johnsen kom til Vålerenga foran 2005-sesongen og var med å ta seriegull for Vålerenga da. Etter sesongene 2006 og 2007 var det spekulert i om han ville legge opp som fotballspiller, men som nå valgte han en ny kontrakt med Vålerenga, som varer ut innværende sesong.

- Det er godt å få dette på plass. Ronny er en stor fotballpersonlighet i Norge og han spilte mange gode kamper i fjor. Det er en vanvittig rutinert herremann som har vært med på det meste innen fotballen.

- Han er et viktig og stort forbilde for de unge og de kan lære mye av å se på Ronny. Når en mann som fyller 39 år til sommeren kan prestere som han gjør, husk at han spilte landskamp så sent som i fjor høst, så gjør han noe riktig i treningsarbeidet. Det handler om at han vet å ta vare på seg selv og at han er meget profesjonell, avslutter Aalbu.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto