Gå til sidens hovedinnhold

Etterlyser publikum på Facebook

«Anne-Kat.» mangler seere – og publikummere.

Talkshowet har fått en dårlig start på TVNorge. Programmet er langt unna å innfri forventningen til ekspertene.

Det er ikke bare foran skjermen det er tynt i rekkene. Også i studio er det langt fra trangt om plassen.

Mandag etterlyste programmet publikummere på Facebook.

– Det er plass til 200 personer i salen, tror jeg. På det meste har vi hatt rundt 150, men det har ikke vært helt fullt, sier Mímir Kristjánsson, kommunist-sidekick i talkshowet til Nettavisen NA24.

Det var han som la ut etterlysningen.

Se meldingen lengre ned i saken!

– Jeg vil ha flere av mine venner der. Tidligere har det vært en overvekt av venner til reporter Yousef Hadaoui. Bare masse innvandrere, sier Kristjánsson lattermildt.

Savner positive tilbakemeldinger

«Anne-Kat.» har vært en av storsatsingene til TVNorge denne våren. Kanalen har signert en treårskontrakt med Anne-Kat. Hærland.

– Jeg har vel hørt om at populære programmer lett får folk i studio. Jeg har fortsatt til gode å høre noen si noe positivt om showet, sier Morten Wiberg, TV-ekspert i mediebyrået Carat til Nettavisen NA24.

I snitt har programmet hatt 158.000 seere. Snittalderen er 45 år. Det er rundt fire år eldre enn snittet på kanalen. Wiberg regner med at programmet får holde på ut denne sesongen, før de vurderer hva de gjør videre.

Les også: – Anne-Kat. kan bli tatt av skjermen

– Det å levere halvparten av seerne de skal er ikke bra. Det er nok TVNorge enig i, selv om de ikke vil si det, fortsetter Wiberg.

– Ikke lønnsomt

PR-rådgiver Haakon B. Schrøder er usikker på om programmet i det hele tatt er «butikk» for TVNorge.

– Med 158.000 seere kan TVNorge neppe tjene penger på henne. Hadde de sendt programmet på natten hadde dette vært strålende seertall, men i primtime tirsdag kveld er dette rett og slett ikke godt nok, sier han.

(Saken fortsetter under bildet.)

– Jeg er midt i målgruppen som 46-åring, men det treffer ikke meg, fortsetter han.

Venter løft

Tirsdag kveld får Hærland besøk av Tone-bloggeren Christian Burmeister, i tillegg til Ottar-leder Ane Stø og den spirituelle Åndenes maktprofilen Lilli Bendriss.

– Programmet kan øke på sikt, hvis de er flinke til å plukke saker og folk har jeg troen på at de skal lykkes, sier Thomas Høiby, TV-ekspert i Mindshare til Nettavisen NA24.

– «Anne-Kat.» kan ta seg opp, forsetter han.

Hva synes du om «Anne-Kat.»? Si din melding i kommentarfeltet!

Mandag kveld hadde «Helt perfekt» med Thomas Giertsen premiere på TVNorge. Rundt 250.000 seere så programmet. Det er en liten nedtur sammenlignet med de rundt 280.000 seerne på samme tid i fjor.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken