Gå til sidens hovedinnhold

Ute av kampen om seks millioner

Dermed er det noen andre som kan bli søkkrike - mens du ser på.

HTML EMBED

SE LIVE: Klikk på startknappen over for å starte direkteoverføringen fra European Poker Tour (EPT) i Praha.

Oppdatert 16.06: Johnny Lodden ble nmmer 13. Han røk ut da han gikk all-in med 10-10 og møtte svenske Ramzi Jelassi, som hadde A-A. Dermed er alle de norske slått ut.

To av Norges mest kjente og respekterte pokerspillere har gjort det skarpt i European Poker Tour (EPT) i Praha denne uka.

I kamp mot 844 andre spillere har Johnny Lodden og Mads Åmot overlevd fire dager rundt pokerbordene.

Spilledag fem startet klokken 12.00 og sendes direkte her hos Side3.

Johnny Lodden hadde 763.000 i sjetonger da spilledag fem startet, mens Mads Åmot hadde 1,25 millioner.

Briten Ben Warrington leder. Han hadde 2,6 millioner.

- Målet i dag er å sette meg i en så god posisjon som mulig for å kunne vinne turneringen. Jeg er brukbart fornøyd med spillet, men gjør fortsatt noen småfeil her og der. Satser på at jeg klarer å holde fullt fokus i dag, sier Åmot til Side3.

Også Johnny Lodden er fornøyd så langt i turneringen.

- Jeg er veldig fornøyd med det aller meste av spillet mitt. Jeg har klart å variere aggresjonen min veldig bra etter hvilket bord jeg har spilt på, forteller Lodden til Side3.

- Det eneste jeg angrer på, er at jeg ikke klarte å kaste AA etter bet, raise, re-raise, re-raise på 2-6-10-floppen mens jeg var chipleader med 30 mann igjen, men utenom dette er jeg veldig fornøyd, sier den Oslo-bosatte Jørpeland-mannen som i en årrekke har vært blant verdens største pokerprofiler.

Lodden har vært svært nær en stor seier flere ganger tidligere. I 2010 spilte han seg til 27.-plass i VM, hvor hele 7319 spillere deltok. To år tidligere ble han nummer elleve i World Series of Poker Europe, hvor det var 362 spillere med.

- Jeg har vært med til denne dagen her mange ganger før, men ikke til neste dag (finalebord) utenom én gang, så det er vel på tide, humrer Lodden.

Reklame

Slik får du den beste renten på boliglånet

Kommentarer til denne saken