Gå til sidens hovedinnhold

Fullt kaos under Stella-exit

Stella tok til tårene da hun forsvant ut av ESC, men bak kulissene var det opprør mot lydproblemene. Oppsto kaos backstage - Inkompetent av tyskerne

DÜSSELDORF(SIDE2): - Selvsagt ble jeg overrasket, jeg gjorde jo mitt beste, sier Stella Mwangi (24) til norsk presse etter at hun røk ut av Eurovision Song Contest tirsdag kveld.

På vei tilbake til hotellet stoppet den norske delegasjonsbussen slik at Stella selv kunne fortelle hvordan hun hadde opplevd kvelden.

- Vi har jobbet hardt og representert Norge, og det er ikke uten grunn at publikum sang og danset med sier Stella, som til tross for at tårene har vært der, også klarer å se det hele utenfra.

- Alt skjer for en grunn. Lillesøstra mi på 11 sa det til meg, at det er jo bare en konkurranse.

Som en vinner
For da de 10 landene som gikk videre etter tirsdagens delfinale ble lest opp, var ikke Norge og Stella blant dem. Det var derimot Serbia, Litauen, Hellas, Aserbajdsjan, Georgia, Sveits, Ungarn, Finland, Russland og Island, som dermed fremdeles har sjansen til å stikke av med seieren lørdag.

Stella viste også fram en Barbie-dukke hun hadde fått av en fan mandag, som lignet svært på artistens slik vi har sett henne på MGP og ESC-scenen - gullkjolen var på plass, det samme var de sorte krøllene.

- Dette betyr at «Haba Haba» er en stor hit uansett. Jeg føler meg som en vinner!

Finalen p[ TV
Fremover skal Stella derimot konsentrere seg om den kommende skiva, men hun utelukker ikke fremtidig MGP/deltakelse.

Hvorvidt hun til værende i Düsseldorf lenger enn til i morgen, har hun og delegasjonen enn[ ikke bestemt seg for. Men finalen lørdag ser hun etter all sannsynlighet hjemmefra.

- Jeg skal selvfølgelig se finalen, jeg har blitt kjent med mange av de som skal delta. Det blir nok til at jeg benker meg i sofaen og ser p[ derfra, ler hun.

Rekkefølgen i finalen er som følger (av landene som er videre og har trukket startnummer)

1. Finland

4. Litauen

5. Ungarn

9. Hellas

10. Russland

11. Frankrike

12. Italia

13. Sveits

14. England

16. Tyskland

19. Aserbajdsjan

21. Island

22. Spania

24. Serbia

25. Georgia

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Kommentarer til denne saken