(SIDE2): Den ferskeste utgaven av magasinet OK! kikker en rekke kjendiskvinner i kortene og gir oss innblikk i buksestørrelser, vekt og hvem som har gått opp eller ned i vekt.

For tynn
Tobarnsmor Tori Spelling har fått mer oppmerksomhet for sin smale midje enn for sin nylanserte bok i det siste. Nå går hun imidlertid ut og avviser ryktene om at hun skal veie 45 kilo.

– Ingen har sett kroppen min som ikke gravid på to og et halvt år ... Jeg er akkurat den samme størrelsen som før svangerskapene, sier Spelling til magasinet. Nye bilder av stjernen viser imidlertid hennes svært slanke armer og figur.

Les også:Hvor er rumpa, J. Lo?

For formfull
Stjerner som Jessica Simpson, Mariah Carey og Jennifer Love Hewitt har på sin side blitt kritisert for å være for omfangsrike og ha for mye kurver. De har alle opplevd at lite flatterende bilder av dem har florert på nettet og i pressen, med tilhørende kommentarer som diskuterer hvorvidt de veier for mye eller ikke.

– Jeg er ikke i toppform ennå, men jeg jobber mot det, sier Love Hewitt.

Størrelse og vekt er helt klart et viktig tema i Hollywood. Nylig tok reality-stjerne Kim Kardishian til motmæle etter en tabloidavis refererte til henne som en «plus size», når hun i virkeligheten er slankere enn gjennomsnittet.

HER ER STJERNENES EGENTLIGE STØRRELSE:

Mariah Carey
Alder: 40
Høyde: 180

Sangerinnen har alltid vært kjent for sine kurver og markerte midje. I mai i fjor var hun visstnok nede i en størrelse 36, men nå er hun størrelse 38 og bruker jeansvidde 29, selv om hun er en av dem som går litt opp og ned i vekt.

Jennifer Aniston
Alder: 40
Høyde: 167,5

Amerikas yndling har alltid vært veltrent og har alltid kunnet bruke størrelse 26 i jeans og xs i kjoler, mye takket være yoga, hard trening og et proteinspekket kosthold.

Jessica Alba
Alder: 28
Høyde: 174

Jessica gjorde som så mange Hollywoodkvinner før seg; tapte fødselsvekten på rekordtid. Nå er hun tilbake i sin vanlige størrelse, og kan igjen bruke 25 i jeansvidde samt størrelse xs i kjoler. Alba veier ifølge magasinet 50 kilo.

Halle Berry
Alder: 42
Høyde: 167,6

Halle Berrys bikiniscene som Bond-babe er legendarisk og det er ikke uten grunn. Hun har en fantastisk kropp med kvinnelige kurver. Før hun ble gravid med datteren Nahla brukte Berry størrelse 27 i bukser. Nå er hun tilbake i en størrelse 28 og bruker størrelse 34 i kjoler.

Jennifer Love Hewitt
Alder: 30
Høyde: 157,5

Jennifer måtte tåle krass kritikk i media etter hun viste seg fram i bikini på stranden for en tid tilbake. Kritikerne mente at hun hadde lagt på seg masse og kalte henne lubben. En stylist som har jobbet med henne forteller imidlertid OK! At Love Hewitt har brukt buksestørrelse 27 siden august i fjor.

Jessica Simpson
Alder: 28
Høyde: 157,5

Bilder av en rundere Jessica enn vi er vant til har også sirkulert i media for en stund siden, men nå er hun visstnok nede i størrelse 26 i bukser. Tidligere i år brukte hun 28. Nå veier Simpson 55,5 kilo.

Eva Longoria
Alder: 34
Høyde: 155

Eva Longoria er petite av natur og selv om det ble kommentert at hun hadde lagt seg litt ut tidligere i år for rollen i Frustrerte Fruer, sier stjernen selv at hun aldri gikk opp en hel størrelse. Hun gikk opp til størrelse 24 i bukser, sammenlignet med 24 som hun vanligvis bruker. Nå er hun visstnok tilbake og bruker størrelse xxs i kjoler og veier 44,5 kilo.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!