Gå til sidens hovedinnhold

Evas sminketabbe

Siste tilskudd til panda-klanen i Hollywood.

(SIDE2): Eva Longoria (35) er relativt nysingel og ble onsdag kveld sett ute sammen med en mannlig kollega - men det er ikke derfor hun denne gang er i rampelyset. For den ellers så plettfrie skjønnheten hadde virkelig dukket ned i sminkeskrinet og kommet opp med den hvite versjonen av pandaøyne.

Men hun er ikke den eneste av A-listerne som har klart blunderen. Både skuespillerkollegaer og minst like glamorøse Nicole Kidman gjorde det da hun var på premieren av filmen «Nine». Også søte Annalynne McCord har også gjort det, det samme har Uma Thurman; highlightet altfor mye under øynene.

Damene har neppe gått ut av døra seende slik ut i speilet, og noe av skylden kan nok legges på fotografens blitz, som reflekterer ekstra mye lys.

Men etter noen eksempler nå, så er det kanskje på tide at damene tar det til etterretning?

De er ikke alene om å se rare ut etter forsøket på å pynte seg med sminke. Vakre Catherine Zeta-Jones har på sin side vist seg vel glad i solpudderet. Men når det er sagt - mannfolka i Hollywood er ikke nødvendigvis så mye flinkere - bare sjekk «Wolverine»-kjekkasen - Hugh Jackman:

LES: Sjekk Hughs selvbruningstabbe

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Reklame

Kurs: Dette må du vite om bobler

Kommentarer til denne saken