Gå til sidens hovedinnhold

80-tallet varer evig

Gjennopplivningen av 80-tallet er ikke helt over, om vi skal høre på Eva & The Heartmaker.

Eva & The Heartmaker
Dominoes
Sony Music

Musikerparet Eva Weel Skram og Thomas Stenersen utgjør popduoen Eva & The Heartmaker, og er nå klare med sitt tredje studioalbum. Du har kanskje hørt singlene «Signals» eller «Mr. Tokyo» på radio, i så fall har du sikkert lagt merke til dragningen mot 80-tallet. Den fortsetter og forsterkes på resten av albumet.

Tittellåta åpner «Dominoes», og legger lista med drivende bassgang, catchy synth og uklanderlig popmelodi. Svelger du 80-tallspakka, er dette en av «Dominoes» sterkeste spor. Et annet høydepunkt er den inderlig vakre «Twenty-four Something» hvor Thomas Stenersen overbeviser med nær Jeff Buckley-kvalitet i gitarintroen.

På «Not Alone» aner vi spor av en diskohit, men som på flere av albumets totalt åtte spor, lover inngangen mer enn resten av taktene klarer å holde.

Det skumle med lovnader om noe godt, er at skuffelsen venter rett rundt hjørnet. Og den følelsen klarer ikke «Dominoes» helt å riste av seg. Det er lite variasjon å spore i oppbygningen av låtene, og så fort de pirrende introene er over, og låta er bygget til maks, settes cruisecontrollen på.

HTML EMBED
try {MusicNodes.addNode("39c437a8-a38b-4b35-b82e-4fbbe545c5b0", true);} catch (err) {}

Slikt blir det ikke virkelige store musikkopplevelser av, men bevares. Jeg har hørt veldig mye verre også. Weel Skrams vakre, lyse stemme klarer uansett å holde interessen sånn noenlunde oppe.

Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken