(SIDE2): Eva Weel Skram, bedre kjent som den ene halvdelen av Eva and The Heartmaker, er en av årets artister i «Hver gang vi møtes».

Første program går av stabelen i morgen, lørdag, og fredag møttes årets gjeng igjen.

Fem måneder på vei under innspillingen

Foruten Eva Weel Skram deltar Henning Kvitnes, Admiral P, Wenche Myhre, Unni Wilhelmsen og Jørn Hoel i årets sesong. Men for Eva var både deltakelsen - og ikke minst dagens presentasjon - litt spesiell.

Hun rakk den med knapp margin. Da serien ble innspilt i august, overrasket hun «alle» med å dukke opp fem måneder på vei. Mandag fødte hun sønnen William, i går torsdag kom hun hjem fra sykehuset, og i dag, fredag, stilte hun fresh og opplagt til intervju.

- Jeg så veldig lyst til å være her i dag. Det hadde vært litt trist ikke å være med på gruppebildet, ler hun. Terminen var egentlig 14. januar, så marginen var knapp på begge sider.

Innspillingen, som er halvannen uke fra 07 om morgenen til 01 om natten, gikk «overraskende greit». Men Eva hadde også forberedt se godt og hadde jobbet mye med låtene hun ville fremføre fra de andre artistene sammen med ektemann og Heartmaker-kollega Thomas Stenersen.

Fikk låtene hun ville

- Jeg var kjapt ute og fikk nesten alle låtene jeg var veldig interessert i. Det var jeg veldig glad for, for da kunne jeg levere den beste versjonen jeg fikk til, sier hun til Side2.

Samtidig innrømmer hun at det var merkelig ikke å opptre sammen med ektemannen som hun har spilt med i 10 år. Men de to skal snart ut på veien igjen - med William. For om ikke Eva står på scenen, har ikke ektemannen en jobb.

- Men i så måte kom «Hver gang vi møtes» helt perfekt. Dette er jo et yrke der du ikke bare kan bli borte, og i så måte er jo noe av jobben nå allerede gjort, sier Eva Weel Skram.

I første program er det Ravi som hylles av sine medartister. Og under kan du se Henning Kvitnes fremføre en versjon av «Utadæsjælopplevelse» på en måte du aldri har hørt den før.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/player?auth=FWwVHvarsOMRMkD0mhQB1PpU8IDHKQRzp4nnh3mf5TZ9VrWAnNcAhANGQsQ7gozBOXz_1uXZI-2kDqeCvGb_OuUMiyV0g9hv&jsonp=screen9.api.embed&screen9="+typeof(screen9);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

«Hver gang vi møtes» har premiere lørdag 20.00 på TV 2.