Da Nettavisen lanserte Side3 i september 2010, ble vi en umiddelbar suksess. I snitt ble Side3 lest av 870.000 unike brukere i måneden i 2011.

Så langt i 2012 leser 950.000 oss hver måned, og vi nærmer oss millionen med stormskritt.

Side3s suksessformel er en god blanding av historie, vitenskap, krim, biler, opplevelser, trening, humor, damer, sex og samliv. Vi tilbyr leseropplevelser man vanligvis ikke finner på nett.

Én av årsakene til at Side3 stadig leses av flere, er Facebook. Det er lett å like Side3 - og mange gjør det. Vi nærmer oss nå 14.000 tilhengere, men som man sier på nynorsk, «sky is the limit».

For å sette pris på både oss selv og dere lesere, gir vi også i år bort tre tekniske designjakker fra den norske produsenten Uber.

Slik deltar du

Side3 gir bort tre jakker av nyheten EX-3 Coat. Disse jakkene har en veiledende pris på 5000 kroner.

Du deltar i konkurransen på Facebook. Klikk deg inn her.

Om premien

Ifølge produsenten har jakken vanntett og pustende membran, og veier kun 530 gram. Det spesielle med denne jakken er et lommesystem med gjennomsiktige, interaktive lommer som gjør at du ikke trenger å ta telefonen ut av lommen for å bruke berøringsskjermen.

I tillegg skal du ha plass til det du trenger av penner, visittkort, nøkler, pass, lommebok og til og med en telefon nummer to – alt i alt 9 ulike innerlommer.

Sjekk flere tekniske detaljer på www.uberfunction.com.