(SIDE2): Den nå avdøde filmskaperen Stanley Kubrick måtte bruke all sin overtalelseskunst for å få Nicole Kidman til å spille sexscenene med sin daværende ektemann Tom Cruise, i filmen Eyes Wide Shut.

- I starten måtte Stanley veilede og overtale meg på den seksuelle biten, og vi spilte inn flere drøyere scener enn det som ble tatt med, sier hun til Hollywood Reporter, ifølge eb.dk.

Til tross for at flere av de heftigste sexscenene endte på gulvet i klipperommet, - likevel ble filmen regnet som ganske så vovet, da den kom på slutten av 90-tallet, der Nicole svinset rundt naken og blottla både pupper og rumpe.

Ifølge Kidman ønsket Kubrick å basere filmen på ekteparets egne problemer i forholdet, noe de to ikke ønsket.

- Det var Stanleys stil. Han brukte filmen som en provokasjon, og forestilte seg at det var vårt sexliv som skulle filmes. Men det var vi aldeles ikke innstilt på, og det var heller ikke slik vi hadde det, sier Nicole, som innrømmer at hun fremdeles ikke helt forstår intensjonen med filmen.

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Hun avviser at den hadde noe med hennes og Cruises skilsmisse to år etter.

- Folk tror at filmen var begynnelsen på slutten for ekteskapet mitt, men det tror jeg ikke. På det tidspunktet sto jeg og Tom veldig nær hverandre.

MEST LEST PÅ NETTAVISEN: