Lørdag fikk Bagatelle-chef Eyvind Hellstrøm telefon fra Michelin med gladnyheten. Restauranten får tilbake stjernen som den mistet i fjor.
- Dette er en fantastisk hyggelig nyhet. Det er som å få Oscar for beste mat, vin og prestasjon. Da jeg fikk telefonen for ett år siden om at vi mistet den ene stjernen ble jeg skikkelig sjokkert, for jeg har alltid ment at vi har mat og service som ligger i en klasse som absolutt tilhører tostjernersklasen, sier en glad Eyvind Hellstrøm til Aftenposten.no .
Den ublyge sjefskokken og tv-kjendisen sier han ikke var overrasket over å få tilbake stjernen i verdens mest kjente restaurantguide.
- Men jeg var veldig spent. For det er sjelden - og de sa de også nå da de ringte - at de gir tilbake to stjerner etter så kort tid.
Hellstrøm sier at han merket stjernetapet på besøket. I tillegg har ikke finanskrisen gjort det bedre. Nå håper han at stjernestatusen skal få svong på omsetningen igjen.