Gå til sidens hovedinnhold

Få med deg klassikeren Vålerenga - Storhamar tirsdag

Storhamar kommer til Jordal etter seier over serieleder Sparta...

Storhamar er igjen tilbake i toppen av norsk ishockey, og vi gleder oss derfor voldsomt til tirsdagens klassiker på Jordal Amfi; Vålerenga Ishockey mot Storhamar Dragons. Dragene kommer til Oslo proppfulle av selvtillit etter å ha sendt serieleder Sparta hjem med 3-1 i målprotokollen og 39-18 i skuddstatistikk foran godt over 3000 mennesker i Hamar OL-Amfi søndag. Storhamar innehar for øyeblikket fjerdeplassen på tabellen og ser at seriesølvet er innen rekkevidde.

Vålerenga tok tre viktige poeng i Askerhallen søndag, i en kamp som aldri ble noen fantastisk forestilling. Vi har full pott i de fire siste kampene og holder dermed følge med Stavanger i det som ser ut til å bli et vanvittig race om andreplassen i serien.

Storhamar har overtaket

Vålerenga og Storhamar har møtt hverandre fire ganger denne sesongen, og Storhamar står bokført med tre seiere mot Vålerengas ene seier. Kampene har vært jevne og tette, så alt ligger til rette for en skikkelig thriller med topp underholdning på Jordal tirsdag. For dragene har rutinerte Pål Johnsen levert en svært solid sesong så langt og står med 41 poeng så langt. Han utgjør sammen med Christian Larriveé og Eirik Skadsdammen Storhamars farligste offensive våpen.

Skadesituasjonen

Vi venter fortsatt på at Tim Maxwell skal få orden på ribbeina og være med for oss. Sannsynligvis må vi vente til etter neste ukes landslagsopphold før vi får se Tim på isen igjen. Når det gjelder Morten Ask, så gjenstår forhåpentligvis kun en legesjekk i Tyskland før han kan dra på seg drakt nummer 48 igjen.

Kjøp billett på forhånd!

Vi oppfordrer folk til å stikke innom en Narvesen eller 7-Eleven forhandler og kjøpe billett i god tid. På den måten unngår du billettkø på Jordal og kan istedet gå rett til inngangene.

NB! Prisen er eksakt den samme ved forhåndssalg som om du kjøper i lukene på Jordal!

Vi gleder oss og håper nettopp du tar turen til Jordal!

Vålerenga – Storhamar
Tirsdag 1/2 klokken 18:30
Jordal Amfi, Oslo

Reklame

Vann plenen og potteplantene automatisk mens du er på ferie

Kommentarer til denne saken